Ai un NEG? Iată ce SEMNIFICĂ poziţia lui pe corpul tău. Ce înseamnă dacă este pe gât sau abdomen

Credința conform căreia negii au o semnificație divină, la fel ca semnele din naștere, a fost sanctificată de o tradiție cu originea în cele mai vechi timpuri

01 feb. 2015, 09:20
Ai un NEG? Iată ce SEMNIFICĂ poziţia lui pe corpul tău. Ce înseamnă dacă este pe gât sau abdomen

Mărime. Un neg mare este semnificativ pentru caracterul sau destinul unui individ, în timp ce un neg foarte mic, deși nu e complet lipsit de semnificație, nu poate fi considerat ca având o mare putere.

Formă. Un semn rotund este norocos, unul ascuțit sau liniar aduce ghinion iar unul oval aduce noroc moderat.

Culoare. Semnele deschise la culoare au semnificație norocoasă iar cele închise la culoare semnifică părți negative.

Locul apariției semnului și semnificația acestuia:

Abdomen – trădează o dispoziție spre lene, egoism, lăcomie și dezordine.

Glezne ori încheieturi – în cazul bărbaților vorbim de rafinament și delicatețe. Pentru femei denotă energie și independență.

Braț – semnul pe brațul drept reprezintă succesul garantat în viață iar pe brațul stâng trădează temeri cu privire la iminente probleme financiare.

Spate – semnul te descrie ca fiind o fire deschisă, generoasă și sinceră. Dacă un bărbat are un semn pe partea stângă a pieptului va avea noroc în tot ceea ce întreprinde și va fi fericit toată viața. Daca o femeie are semnul în partea stângă, va fi o fire înflăcărată și sinceră în dragoste.

Obraz – semnul de pe obrazul drept îți rezervă un mariaj norocos și fericit, pe când un semn pe obrazul drept trădează multe dificultăți în calea norocului și succesului tău.

Bărbie – ești cu adevărat norocos indiferent de zona în care se află semnul pe bărbie

Ureche – denotă tendințe de nechibzuință

Ochi – temperament placid,cumpătat și temperat

Sprânceană – în partea dreapă, semnul prevestește un mariaj avantajos și fericit; în partea stângă pronosticul nu este la fel de norocos.

Picior ori laba piciorului – pe piciorul drept arată dragoste pentru călătorii iar semnul de pe piciorul stâng arată inteligență si puteri dezvoltate ale gândului.

Frunte – semnul situat în partea dreaptă trădează o abilitate deosebită și o forță mentală extraordinară; semnul din partea stângă manifestă risipă și extravaganță, iar poziționarea semnului în mijlocul frunții arată o predispoziție spre noroc sentimental.

Mâini – reușită în viață pe propriile forțe

Șolduri – te vei bucura de mulți copii puternici și sanatosi

Falcă – trădează nenoroc, sănătate fragilă și o carieră stânjenită din cauza îmbolnăvirii.

Genunchi – semnul poziționat pe genunchiul drept îți prezice un mariaj fericit, plăcut și fără greutăți, lipsă de boli sau de orice apasare serioasă, în timp ce un semn pe genunchiul stâng arată faptul că subiectul va fi mereu inclinat să acționeze fără să gândească.

Ceafă – daruri și moșteniri neprevăzute dar și sprijinul necondiționat al prietenilor.

Nas – foare norocos, succes și prosperitate.

Gât – norocos, cu un mariaj bogat, plin de prosperitate și belsug.