Aida Preda, mesaj cutremurător cu câteva ore înainte de înmormântarea lui Marcel Toader. „Atât de fragilă e viaţa”

Aida Preda este în continuare sfâşiată de durere de moartea lui Marcel Toader. Astăzi, cu câteva ore înainte de înmormântare, vedeta a scris un mesaj trist pe reţelele de socializare despre cum privea afaceristul viaţa.

07 aug. 2019, 06:16
Aida Preda, mesaj cutremurător cu câteva ore înainte de înmormântarea lui Marcel Toader. „Atât de fragilă e viaţa”

Marcel Toader iubea viaţa şi o considera darul suprem de la Dumnezeu, scrie soynews.ro. Din păcate, s-a stins din viaţă la vârsta de 56 de ani, sâmbătă, în urma unui infarct.Mâine la orele 13:00 va avea loc slujba de înmormântare, la Biserica Cimitirului Central/Constanţa, după care o să fie condus pe ultimul drum la cimitirul din comuna Cumpăna/Constanţa!

Citeşte şi Ce a apărut pe pagina de Facebook a Mariei Constantin, fosta soţie a lui Marcel Toader. „Of, inimioară”

În urmă cu câteva ore, Aida Preda a scris un mesaj pe pagina ei cu date despre înmormântarea lui Marcel Toader.

„Asta spunea (vezi foto) în urmă cu câteva luni Marcel Toader si astăzi nu mai pot spune decât că:

Mâine la orele 13:00 va avea loc slujba de înmormântare, la Biserica Cimitirului Central/Constanţa, după care o să fie condus pe ultimul drum la cimitirul din comuna Cumpăna/Constanţa!
Atât de fragilă e viaţa, trăiti-vă viaţa frumos că nimeni, niciodată nu poate ştii ce se întamplă în viitor, nici măcar mâine”, a scris Aida Preda.

„Viaţa este darul suprem de la Dumnezeu”, scrisese Marcel Toader în urmă cu un an pe reţelele de socializare.

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au mai putut să-l salveze.