Aimee Iacobescu, DISTRUSĂ. „Nu mă mai pot ţine pe picioare”

Aimee Iacobescu este în doliu, după ce Mihail Coculescu, specialistul endocrinolog care o trata de mulţi ani pe actriţă, a murit, vineri, din cauza unei gripe.

28 mart. 2016, 08:11
Aimee Iacobescu, DISTRUSĂ. „Nu mă mai pot ţine pe picioare”

Aimee Iacobescu este devastată de moartea doctorului, iar pe deasupra nu se simte deloc bine.

„De câteva zile, urmez un nou tratament şi mă simt puţin mai bine, însă în continuare am o stare de slăbiciune şi nu mă pot ţine pe picioare”, a dezvăluit actrişa pentru Ring.

„Am pierdut un mare prieten. Cine mă va mai salva de acum încolo? Acest medic genial m-a ajutat de două ori să scap de la moarte. (…) Dânsul a fost lângă mine când am avut problema cu chistul la sân în anul 2009 şi apoi în 2013, când aveam plămânii aproape plini de apă şi puteam muri în orice clipă. (…) Suntem prieteni de peste 40 de ani. Ne ştim dintr-un cerc de prieteni cu mulţi studenţi la Medicină. Majoritatea au plecat în străinătate, dar el a rămas în ţară. De câte ori aveam o problemă medicală, apelam la el şi niciodată nu-mi spunea «Nu». A fost savant, profesor, mergea la congrese în străinătate… Am rămas fără cel mai bun prieten şi fără medicul meu permanent”, a mai declarat Aimee Iacobescu.