AJUNUL ANUL NOU: Cele mai frumoase MESAJE DE ANUL NOU 2017 de trimis celor dragi

Publicat: Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 18:44 // Actualizat: Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 18:45 // Sursa: romaniatv.net

Ajunul Anului Nou. Google marchează Ajunul Anului Nou cu un Google Doodle de colecție. Și pentru că în Ajunul Anului Nou trebuie să te gândești la cei dragi, e momentul pentru mesaje de Anul Nou. Ajunul Anului Nou.


Ajunul Anului Nou. Google marchează Ajunul Anului Nou cu un Google Doodle de colecție. Și pentru că în Ajunul Anului Nou trebuie să te gândești la cei dragi, e momentul pentru mesaje de Anul Nou. Ajunul Anului Nou.

La trecerea dintre ani e cazul să trimiți Ajunul Anului Nou. Stai câteva clipe și arată-le celor pe care îi iubești cât de mult ții la ei. Ajunul Anului Nou Trimite așadar cele mai calde Ajunul Anului Nou.

Ajunul Anului Nou Viața e o luptă

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Ajunul Anului Nou „Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„Vă doresc de 2017 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!” Ajunul Anului Nou 2017

„Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!

Ajunul Anului Nou Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi (B)Ani!

Ajunul Anului Nou Sub un cer înalt de stele, şi cu bani şi fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-şi spune: La mulţi ani! Noul An să fie un an mai bun!

Ajunul Anului Nou. Urări haioase de Anul Nou

Ajunul Anului Nou Viaţa e o luptă pe care o purtam zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar daca nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!

Iţi doresc ca în Noul An Dumnezeu să-ţi dea 12 luni de fericire, 52 săptămâni de distracţie, 365 zile cu succes, 8760 ore cu sănătate, 525600 minute cu noroc, 31536000 secunde de veselie!

Ajunul Anului Nou Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!

Ajunul Anului Nou „In contul tău nr. 2017 la bancă “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani 2015!

Ajunul Anului Nou Veselie în casă, bani în buzunar

Ajunul Anului Nou „Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

„Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„În pariul cu viaţa am mai învins un an, am rămas la masa de joc şi am ridicat miza la 2017. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!”

Ajunul Anului Nou Ce să faci de Revelion

Ajunul Anului Nou „Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată!

„Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!”

Ajunul Anului Nou „Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Ajunul Anului Nou La Mulţi Ani, 2017!”

Ajunul Anului Nou „Previziuni meteo de REVELION 2017: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

Ajunul Anului NouCăţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Noul an să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

Ajunul Anului Nou. Urări ciudate

Ajunul Anului Nou „Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an”

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

Ajunul Anului Nou Urări haioase de Anul Nou

Doamne de Sărbători ajută-mă să uit de persoanele pe care nu le plac,

 

Fă-mă să mă întâlnesc cu cei care îmi plac,
Si ajută-mă să fac diferenţa între cei care nu-mi plac şi cei care-mi plac…
(Mai ales după câteva pahare)

 

Ajunul Anului Nou Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ura şi invidie.
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat şi mai luminos posibil…
La Mulţi Ani cu multă iubire!!!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… sus paharul!!!

La fel ca păsările, să lăsăm în urma tot ceea ce nu avem nevoie să cărăm cu noi: supărări, frică, regrete… Cât mai multe bucurii în Noul An. La Mulţi Ani!

AJUNUL ANULUI NOU a sosit deja, iar lumea se află în plină pregătire pentru petrecerea de Revelion. Realitatea.net vă oferă o scurtă listă de tradiții și superstiții pentru AJUNUL ANULUI NOU, dar și câteva predicții din horoscop pentru 2017.

Ziua de ajun al anului nou este foarte importantă pentru toți românii, nu doar pentru pregătirile speciale care se fac în ultimele ore dinaintea revelionului, dar și pentru tot felul de tradiții și obiceiuri care trebuie respectate.

Ajunul anului nou este momentul în care cei mai mulți dintre noi sunt alături de cele mai dragi persoane, se pregătesc pentru intrarea în noul an și sunt înconjurați de dragoste, iubire, caldură sufletească și bucuria generată de prezența celor dragi.

AJUNUL ANULUI NOU - Mâncare

DIn punct de vedere culinar, ajunul anului nou este momentul în care tradiția își spune cuvântul. În ajunul anului nou, la pregătirea mesei nu pot să lipsească preparatele tradiționale pentru un asemenea moment: de la celebra salata de beouf pe care toți românii o pregătesc, la preparatele tradiționale cum ar fi sarmale, piftie, pește pregătit pentru a fi prima mancare consumată imediat după ajunul anului nou, preparate din carne de porc, fripturi și multe, multe altele.

Este o adevărată tradiție ca masa din ajunul anului nou să fie una bogată, să fie pus pe masă tot ce e mai bun și mai gustos și pregătit cu mai mare atenție pentru ca anul următor să fie unul îmbelșugat și plin de succes.

AJUNUL ANULUI NOU - gesturi, obiceiuri

Ajunul anului nou cuprinde și o serie de obiceiuri pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi dacă suntem superstițioși și vrem să ne meargă bine anul următor, să avem parte de sănătate și de succes în plan financiar.

Ajunul anului nou trebuie să vă prindă cu bani în buzunar dacă vreți să aveți parte de ei în anul ce urmează. Un alt obicei este ca primul om care vă trece pragul casei după ajunul anului nou să fie un bărbat pentru a avea succes la bani.

AJUNUL ANULUI NOU - dragoste

Dacă vrei să ai noroc în dragoste în anul ce urmează, trebuie neaparat să porți ceva roșu în ajunul anului nou. Poate fi orice piesă vestimentară de culoare roșie, important e să o porți chiar în ajunul anului nou.

O altă regulă pentru ajunul anului nou legată de dragoste, pentru cei care sunt deja într-o relație este ca persoana iubită să fie prima pe care o felicitați după ora 12 noaptea. În plus, pentru ca să aveți noroc în dragoste în relația în care sunteți deja, trebuie neaparat să vă sărutați sub vâsc.

AJUNUL ANULUI NOU - prosperitate

Niciodată nu mătura în ajun de Anul Nou pentru ca vei alunga prosperitatea.

Nu trebuie să scoti nimic din casă, nici macar gunoiul, deoarece odată cu el arunci şi norocul. Cei care arunca lucruri în ajun vor avea casa goală tot anul.

Daca în ajun speli rufe, îţi va merge rău tot anul. De altfel, nu este bine să speli rufe pana la Bobotează, când se sfinţesc apele.

Nu folosi nici foarfecele, pentru că îţi vei tăia norocul.

La miezul nopţii, deschide larg ferestrele şi uşile casei pentru a alunga ultimele rămăşiţe de ghinion şi energii negative din 2016, pentru a nu rămâne în casă şi în anul următor, scrie ele.ro.

Dacă vrei să ai noroc, îmbracă-te în straie noi şi poartă ceva de culoare roşie.

AJUNUL ANULUI NOU - bani

Pentru a atrage bunăstarea de partea ta şi a avea noroc la bani, nu uita să ai portofelul plin şi să ţii bani în buzunare. Ai grijă, însă!

Nu cheltui bani în ajun de Anul Nou şi nici în prima zi din an, deoarece vei duce lipsă de bani tot anul.

Tot legat de bani, superstitia spune ca nu trebuie sa avem nici un fel de datorie cand incepe noul an, altfel, vom fi datori tot anul.

AJUNUL ANULUI NOU - superstiții și tradiții creștine

In orice colt al lumii ne-am afla in noaptea care face trecerea dintre ani, trebuie sa fim constienti ca fiecare tare in parte are anumite superstitii si traditii legate de Anul Nou.

La romani, conform traditiei, in noaptea de Anul Nou romanii trebuie sa faca cat mai mult zgomot pentru a alunga toate spiritele rele.

Unii romani merg chiar mai departe si obisnuiesc sa tina in buzunar o capatana de ustoroi, care are menirea de a-i feri de spiritele rele.

O alta superstitie de Revelion este aceea ca atat in ultima zi din an, cat si in prima zi a celui nou este bine sa nu facem cheltuieli si sa nu aruncam nimic din casa (inclusiv gunoiul) deoarece, o data cu el, aruncam afara din casa si norocul.

Si ca tot vine vorba de bani, exista si superstitia conform careia oamenii nu trebuie sa aiba nicio datorie pe cand incepe noul an. In caz contrar, acestia vor ramane datori intreg anul.

Tradiţii şi superstiţii de Revelion. De ce trebuie să deschizi larg ferestrele în noaptea dintre ani 
De asemenea, o bine cunoscuta superstitie spune ca prima persoana care va trece pragul casei in prima zi din an ne va influenta tot anul. Conform traditiei, persoanele cu parul blond sau roscat aduc ghinion in timp ce cele brunete aduc noroc. De asemenea, daca prima persoana care intra in casa este barbat, anul va fi plin de noroc, in timp ce daca femeile intra primele, acesta va fi plin de ghinion.

Conform traditiei populare, fetele nemaritate pun in Ajunul Anului Nou un fir de busuioc intr-un vas cu apa, o ramura de mar si un ban. Dimineata, fetele isi vor visa alesul cu care urmeaza sa se casatoreasca.

De asemenea, la miezul noptii, usa casei trebuie sa fie deschisa, permitand astfel anului vechi sa iasa, in timp ce cel nou sa intre.

Preluat mai nou si de romani, obiceiul cu sarutatul sub vasc este practicat in noaptea dintre ani de catre indragostiti. Acestia cred ca astfel vor fi insotiti de dragoste intreg anul.

AJUNUL ANULUI NOU - ce spun bătrânii

Batranii spun ca la trecerea dintre ani este bine ca fiecare persoana sa poarte o haina noua dar si ceva rosu, ori o alta culoare vesela pentru a atrage toate energiile pozitive.

Toate obiceiurile si superstitiile de anul nou variaza in functie de regiune si de tara. Unele dintre ele au fost modernizate in timp ce altele au fost uitate sau ignorate de cei tineri.

Mai mult, in noaptea de Anul Nou persoanele nu au voie sa doarma, iar cine nu rezista va fi somnoros tot anul. O alta datina spune ca in Ajunul Anului Nou trebuie sa ai mereu in buzunar cateva boabe de grau, pentru a fi ferit de foamete tot anul. De asemenea, trebuie sa ai si bani in buzunar pentru ca noul an sa nu te prinda sarac.

Romanii obisnuiesc sa consume peste in noaptea dintre ani, pentru a le asigura o trecere lina si usoara in anul ce urmeaza. Pe de alta parte, carnea de pasare este aducatore de ghinion. Acest lucru se datoreaza faptului ca pasarile de scurte scormonesc pamantul si il imprastie, fapt corelat cu imprastierea prosperitatii si a binelui din casa.

In noaptea dintre ani dar si pe 1 ianuarie nu se plange. Conform traditiei, persoanele care plang in prima zi a anului vor avea un an plin cu evenimente triste.

Printre cele mai frumoase obiceiuri pe care romanii le au in noaptea de Anul Nou dar si in prima zi a noului an, colindele joaca un rol extrem de important. Printre acestea trebuie neaparat sa amintim Sorcova si Plugusorul.

Totusi, in noaptea dintre ani este important sa ne punem mereu o dorinta si sa intampinam anul ce vine cu sperante mari.

AJUNUL ANULUI NOU - în funcție de regiune

În judeţul Mureş, în ajun, se fierb boabe de porumb pentru ca în anul viitor grînele să aibă bobul la fel de mare cît cel fiert.

- În Moldova gospodinele pregătesc colaci, aceştia simbolizînd bogaţia şi rodul întregii munci de peste an dar şi al celui viitor.

- Tradiţia ţiganilor spune că, de Anul Nou trebuie să fie pe masă mîncăruri care conţin fasole sau mazăre astfel vor avea noroc la bani în anul viitor după numărul boabelor pregătite.

- În noaptea de ajun şi în prima zi a anului se pot influenţa magic evenimentele viitoare, prin ritualuri menite să aducă noroc.

- Tradiţia spune că în noaptea dintre ani e bine să se mănînce bine şi să se bea vin roşu pentru ca mîncarea şi băutura să nu lipsească de pe masă tot anul.

- Tot în această noapte comorile scot flăcări şi astfel pot fi descoperite.

În noaptea Anului Nou, în Ţara Chioarului, fetele ies în ograda şi numără nouă stele. Dacă a noua stea este strălucitoare înseamnă ca şi ursitul ei va fi frumos, va fi voinic, apoi o roagă pe stea să-i aducă ursitul.

- La miezul nopţii, de Anul Nou, fetele iau de pe masa colacul ornamentat care se ţine pe masa de sărbători, îl pun deasupra capului, se aşează pe tăietor şi aşteaptă să audă un sunet dintr-o direcţie oarecare. Din partea de unde vine sunetul, din acea parte îşi va găsi ursitul.

AJUNUL ANULUI NOU - mai lung cu o secundă

- 5... 4... 3... 2... 1... 1... La mulți ani! Așa ar trebui să sune numărătoarea inversă de Revelion pentru cei care doresc să fie foarte riguroși, în pas cu timpul universal definit de ceasurile atomice și ritmul de rotație al Pământului. Și asta deoarece anul în care încă ne aflăm va avea o secundă în plus, regulă aplicată în lumea întreagă, pentru a ține pasul cu schimbările survenite în viteza de rotație a planetei noastre, informează AFP, citat de Agerpres.ro.

Exemple de MESAJE DE ANUL NOU:

 • ”Îţi doresc ca în anul 2017 sa ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti!”

 • ”Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!”

  • "Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2016, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!"
  • "La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc."
  • "Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!"

  • "Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"

  • "La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!"

  • "Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"

  • "Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"

  • "Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"

  • "Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"

  • ”Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!”

  •  ”Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

  • "Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări."

  • "E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"

  • "Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

  • ”Mult belşug şi sănătate să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!”

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 ian 08:46
Răspunde | Votează email 0 email
Rusu
La Mulţi Ani în noul An 2017
1
EUR
4.8430
RON
15 Jul
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H