Ajutoare sociale pentru milioane de români în 2023. Boloş: „Avem în vedere tot ceea ce înseamnă traiul zilnic al românilor”

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloș, le-a mulţumit românilor pentru eforturile pe care le fac în această perioadă dificilă pentru a reuşi să facă faţă cheltuielor tot mai mari cauzate de scumpiri.

01 dec. 2022, 12:26
Ajutoare sociale pentru milioane de români în 2023. Boloş: „Avem în vedere tot ceea ce înseamnă traiul zilnic al românilor”

Milioane de români vor primi ajutoare sociale şi în 2023 pentru a putea face faţă scumpirilor. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloș, a anunţat pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, că Guvernul „este în curs să aprobe cele mai potrivite măsuri sociale, de la sprijin pentru alocația de hrană pentru persoanele cele mai vulnerabile, până la sprijin pentru tot ceea ce înseamnă ajutorul pentru încălzire” pentru a ajuta populaţia să treacă mai uşor peste scumpirile de anul acesta.

Citeşte şi: Vouchere sociale 2023. Cine este tăiat de pe lista cu 1500 de lei, cine primeşte 250 de lei pentru Crăciun

 

Ajutoare sociale pentru milioane de români în 2023. Promisiunile ministrului Marcel Boloş

„Mulțumesc României și mai ales românilor că fac eforturi în această perioadă pentru a putea face față la toate aceste cheltuieli zilnice pe care le au. Mulțumesc românilor că încearcă, în această perioadă, să se descurce într-o perioadă foarte complicată din punct de vedere al vieții zilnice și al traiului zilnic.

Citeşte şi: Românii pot pierde voucherele pentru plata facturilor. Schimbările ANRE care îţi pot scoate 1400 de lei din cont

Îi asigur pe români că Guvernul României gândește și este în curs să aprobe cele mai potrivite măsuri sociale, de la sprijin pentru alocația de hrană pentru persoanele cele mai vulnerabile, până la sprijin pentru tot ceea ce înseamnă ajutorul pentru încălzire, ceea ce înseamnă că Guvernul se gândește la români, guvernul este alături de români, că avem în vedere tot ceea ce înseamnă traiul zilnic al românilor”, a declarat ministrul Marcel Boloș, la Antena 3.