AKTOBE-STEAUA. Amintiri savuroase din Kazahstan, cu Ionuţ Luţu: După meciuri ne spălam cu furtunul

AKTOBE-STEAUA. Fostul fotbalist Ionuţ Lutu, mâna dreapta a lui Gigi Becali, a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o în Kazakhstan, relatând câteva episoade savuroase.

29 iul. 2014, 08:14
AKTOBE-STEAUA. Amintiri savuroase din Kazahstan, cu Ionuţ Luţu: După meciuri ne spălam cu furtunul

AKTOBE-STEAUA LIVE. Campioana României întâlneşte în premieră o formaţie din Kazahstan în cupele europene, dar Ionuţ Luţu, mâna dreaptă a lui Gigi Becali are destule amintiri legate de kazahi. El a evoluat la Kairat Alma Ata, (2005-2006) şi Zhetysu Taldykorgan (2008).

Luţu a rememorat câteva dintre episoadele trăite în Kazahstan pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor. „Aveau un obicei ciudat. Cu o zi înaintea unor meciuri importante, trebuia să ne strângem toţi într-un cerc, iar în mijloc aduceau un berbec, pe care îl tăiam, iar cu sângele respectiv trebuia să ne ungem pe faţă, pe ghete. Era un fel de ritual„, îşi aminteşte Luţu. În plus, nici mâncarea din Kazakhstan nu era pe placul său. „Mâncam oaie dimineaţa, la prânz şi seară. Nu zic că nu era bună, dar parcă prea exagerau„, a mai spus el.

Citeşte şi Un fotbalist de la STEAUA, internat DE URGENŢĂ la SPITAL

La recomandarea lui Luţu, în Kazakhstan a ajuns şi fotbalistul Bogdan Vrăjitoarea, care a început să plângă în momentul în care a văzut condiţiile.

Când am ajuns acolo, Vrăjitoarea a început să plângă, că el vrea acasă. Alergau kazahii după el cu o pungă cu 60.000 de dolari în ea, fugea şi strigă că nu mai vrea bani, vrea acasă. Se speriase după ce văzuse că nici nu existau duşuri şi toată echipa se spală cu furtunul după meciuri„, a mai afirmat Ionuţ Luţu.

AKTOBE-STEAUA, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la ora 18.00.

Citeşte şi AKTOBE-STEAUA. Este OFICIAL! Unde vezi meciul tur AKTOBE – STEAUA