AKTOBE- STEAUA, anunţ important pentru toţi microbiştii

AKTOBE- STEAUA: UEFA a stabilit orele de începere ale celor două partide din turul trei preliminar din Champions League pe care Steaua le va disputa împotriva kazahilor de la Aktobe. RomaniaTV.net va prezenta LIVE meciul campioanei României în Liga Campionilor.

28 iul. 2014, 09:20
AKTOBE- STEAUA, anunţ important pentru toţi microbiştii

UPDATE: Steaua București se bate pentru calificarea în play-off-ul Champions League cu Aktobe din Kazakhstan. PRO TV transmite meciul decisiv din turul 3 preliminar din Liga Campionilor, returul de la Bucureşti, miercuri 6 august, de la 20:30. La victorie, campioana României merge în play-off-ul Champions League şi nicio eventuală înfrângere nu o scoate pe Steaua din Europa, ci o trimite în play-off-ul Europa League.


AKTOBE- STEAUA: Partida tur se va disputa în Kazahtan, miercuri, 30 iulie, de la ora 18:00 şi conform surselor FANATIK.RO, pînă în dimineaţa zilei de luni, nicio televiziune din România nu a achiziţionat drepturile TV ale manşei tur: “Există negocieri, dar nu este nimic stabilit la această oră!”

Meciul de la Bucureşti este programat o săptămînă mai tîrziu, pe 6 august, de la ora 20:30, urmînd a se stabili în perioada imediat următoare dacă partida se va juca pe Arena Naţională sau pe Stadionul din Ghencea.

AKTOBE- STEAUA: In clasamentul coeficientilor, Steaua e a doua cea mai bine clasata echipa care participa in turul III preliminar: are 39.451, cifra care o plaseaza peste formatii ca AS Monaco, Feyenoord, Standard sau Besiktas. Campioana Romaniei este cap de serie atat in turul III, cat si in play-off.

Steaua va ramane in Europa indiferent de rezultatul „dublei” cu Aktobe: daca bate ajunge in play-off-ul Champions League, iar daca pierde, atunci va juca in play-off-ul Europa League.

AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Aktobe, liderul din Kazakhstan, a terminat la egalitate, scor 1-1, pe terenul lui Irtysh Pavlodar, echipa care nu mai cunoscuse gustul victoriei de 11 etape. Irtysh a deschis scorul in minutul 26 prin Dudchenko, egalarea venind din partea celor de la Aktobe prin Anderson Mineiro, in minutul 79.

Aktobe ramane lider in Kazahstan si dupa aceasta remiza, avand 40 de puncte dupa 21 de etape, cu 4 puncte mai mult comparativ cu locul 2, Kairat Almaty, care are insa un joc in minus.

AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Steaua, in schimb, a castigat in prima etapa din Liga I, 3-1 in Giulesti cu Rapid. Dupa ce gazdele au deschis scorul prin Pancu, Steaua a revenit prin golurile lui Keşeru, Adi Popa si Chipciu. Steaua s-a instalat deja pe primul loc in Liga I.

AKTOBE STEAUA DIGI SPORT LIVE VIDEO. Prima partida dintre Aktobe si Steaua, contand pentru turul III preliminar din Liga Campionilor, se va juca, miercuri, in Kazakhstan, de la ora 18:00.

Programul partidelor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Marţi, 29 iulie

AC Sparta Praga (Cehia) – Malmö FF (Suedia) – ora 20.30

ŠK Slovan Bratislava (Slovacia) – FC Şerif (Moldova) – ora 21.15

Debrecen VSC (Ungaria) – FC BATE Borisov (Belarus) – ora 21.30

Miercuri, 30 iulie

FK Aktobe (Kazahstan) – FC Steaua Bucureşti (România) – ora 18.00

Qarabağ FK (Azerbaidjan) – FC Salzburg (Austria) – ora 18.30

HJK Helsinki (Finlanda) – APOEL FC (Cipru) – ora 19.00

AEL Limassol FC (Cipru) – FC Zenit (Rusia) – ora 19.00

FC Dnepr Dnepropetrovsk (Ucraina) – FC Copenhaga (Danemarca) – ora 19.00

Grasshopper Club (Elveţia) – OSC Lille (Franţa) – ora 20.00

Feyenoord (Olanda) – Beşiktaş JK (Turcia) – ora 21.00

Standard Liège (Belgia) – Panathinaikos FC (Grecia) – ora 21.00

PFC Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria) – FK Partizan (Serbia) – ora 21.00

Aalborg BK (Danemarca) – GNK Dinamo Zagreb (Croaţia) – ora 21.15

NK Maribor (Slovenia) – Maccabi Tel-Aviv FC (Israel) – ora 21.30

Legia Varşovia (Polonia) – Celtic FC (Scoţia) – ora 21.45

Meciurile retur vor avea loc la 5/6 august.