AKTOBE VS STEAUA 2-2 în Liga Campionilor. RETURUL, pe 6 august pe ARENA NAŢIONALĂ

AKTOBE-STEAUA 2-2. Steaua nu a reuşit decât un egal, 2-2, în meciul cu Aktobe, din deplasare, contţnd pentru prima manşă a turului III preliminar din Liga Campionilor. returul se joacă, miercuri, 6 august, pe Arena naţională.

30 iul. 2014, 07:08
AKTOBE VS STEAUA 2-2 în Liga Campionilor. RETURUL, pe 6 august pe ARENA NAŢIONALĂ

AKTOBE VS STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT de la ora 18.00.

AKTOBE – STEAUA 2-2 LIVE

End Time FINAL. AKTOBE – STEAUA 2-2.

90′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Chipciu, intră Iancu

88′ – Goals GOL AKTOBE! A marcat Arzumanian! AKTOBE – STEAUA 2-2!

84′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Ad. Popa, intră Stanciu

79′ – Goals GOL STEAUA! A marcat PREPELIŢĂ. AKTOBE-STEAUA 1-2!

75′ Substitution schimbare la Aktobe. Iese Antonov, intră Zenkovici

71′ Substitution schimbare la Steaua. Iese Keşeru, intră Lemnaru

66′ Yellow Card cartonaş galben pentru Antonov

58′ – Goals GOL AKTOBE! A marcat KOROBKIN! AKTOBE – STEAUA 1-1!

55′ Substitution schimbare la Aktobe. Iese Hairullin, intră Kapadze

47′ – ocazie pentru Steaua. Chipiu a tras puţin pe lângă vinclu

Start Time A început repriza a doua.

End Time PAUZĂ. AKTOBE – STEAUA 0-1.

44′ – Goals GOL STEAUA! A marcat KEŞERU, după ce portarul advers a gafat la o minge trimisă de Chipciu. AKTOBE-STEAUA 0-1!

39′ – fază ciudată în careul lui Aktobe. Varela reia cu capul, Szukala cade, dar arbitrul lasă meciul să curgă

20′Yellow Card cartonaş galben pentru Latovlevici

18′ Yellow Card cartonaş galben pentru Ţarikaev

11′ – Arlauskis prinde mingea la un şut al lui Korobkin

8′ – Varela intervine la un nou atac al lui Aktobe. Steaua are probleme

4′ – ocazie mare pentru Aktobe. Fundaşii stelişti au respins greu o minge trimisă paralel cu poarta

Start Time A început meciul AKTOBE – STEAUA.

AKTOBE STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipele de start:

Aktobe: Sidelnikov – Miroşnicenko, Arzumanian, Muldarov, Minero – Ţarikaev – Korobkin, Neco, Pizzelli, Hairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzaev.

Steaua: Arlauskis – Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliţă, Filip – Adi Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă.

Puteţi viziona partida Aktobe – Steaua LIVE VIDEO de la ora 18.00 aici

AKTOBE VS STEAUA, echipe de start: Sânmărtean e rezervă

Aktobe – Steaua  – LIVE VIDEO, ora 18.

LIVE VIDEO Aktobe – SteauaLIVE VIDEO. ora 18
LIVE VIDEO Aktobe – Steaua LIVE VIDEO. ora 18
LIVE VIDEO Aktobe – Steaua. Liga Campionilor LIVE VIDEO., ora 18

FK Aktobe: 55. Andrei Sidelnikov (căpitan) – 7. Dmitri Miroşnicenko, 16. Robert Arzumanian, 3. Alexei Muldarov, 70. Anderson Mineiro – 21. Valeri Korobkin, 6. Taras Ţarikaev, 10. Marat Hairulin – 11. Danilo Neco, 86. Alexei Antonov, 9. Marcos Pizzelli. Antrenor: Vladimir Gazaev.

Rezerve: 40. Almat Bekbaev – 23. Iuri Logvinenko, 17. Ashat Taghiberghen, 18. Pavel Şabalin, 80. Timur Kapadze, 78. Igor Zenkovici, 95. Abat Aimbetov.

Steaua: 24. Giedrius Arlauskis – 2. Cornel Râpă, 4. Lukasz Szukala, 33. Fernando Varela, 14. Iasmin Latovlevici – 11. Andrei Prepeliţă, 8. Lucian Filip – 77. Adrian Popa, 7. Alexandru Chipciu, 10. Cristian Tănase (căpitan) – 28. Claudiu Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Rezerve: 95. Valentin Cojocaru – 9. Gabriel Iancu, 12. Nicolae Stanciu, 18. Lucian Sânmărtean, 22. Paul Pîrvulescu, 26. Ionuţ Neagu, 19. Valentin Lemnaru.

Arbitru: Huseyin Gocek; arbitri asistenţi: Mustafa Eyisoy, Orkun Aktaş; arbitru de rezervă: Suleyman Abay (toţi din Turcia)

Delegat UEFA: Dimitri Bokeria (Georgia), observator UEFA pentru arbitri: Ghevorg Hovhanisian (Armenia)

Scandal in Kazakhstan, inaintea meciului Aktobe – Steaua: „Ne omoara astia”

Meciul pe care Steaua il va disputa impotriva lui Aktobe este precedat de un scandal urias in tabara gazda.
Cateva sute de persoane au protestat, marti, in fata stadionului din Aktobe, cerand demisia directorului Kazhymukan Demeuov, scrie publicatia locala SportInfo.Fanii au fost nemultumiti de modul in care cele 12.500 de bilete au fost vandute, acuzand ca sefii clubului le-au cedat bisnitarilor.
Pentru a potoli multimea nervoasa, Demeuov a apelat la politicienii locali. „Faceti ceva ca ne omoara astia daca nu vad meciul”, a fost mesajul acestuia.In cele din urma, autoritatile au decis sa monteze un ecran urias in centrul orasului, pentru ca toata lumea sa vada meciul.

AKTOBE VS STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: Presa din Kazakhstan se declara revoltata de o decizie luata de conducerea clubului Steaua.

Jurnalistii de la Vesti au taxat preturile pe care clubul Steaua le-a pus la bilete pentru meciul retur cu Aktobe de pe National Arena. „Stelistii au scumpit preturile biletelor. Este o decizie care ne afecteaza. La VIP costa extrem de mult”, a scris sursa citata.

AKTOBE VS STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: STEAUA va juca miercuri, de la ora 18:00, in Kazahstan, impotriva celor de la AKTOBE, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

STEAUA, campioana Romaniei, intalneste miercuri pe AKTOBE, castigatoarea titlului din Kazahstan, intr-o partida contand pentru mansa tur a turului III preliminar al Ligii Campionilor, penultimul inaintea grupelor competitiei supreme din Europa. Antrenorul Constantin Galca are tot lotul la dispozitie, cu exceptia stoperului Florin Gardos, care este in continuare accidentat. Fata de meciul din campionat cu Rapid, vor reveni doi titulari, Sanmartean si Varela.

AKTOBE VS STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: De cealalta parte, kazacii au spulberat in turul doi pe Dinamo Tbilisi (1-0 si 3-0), adversarul de anul trecut al ros-albastrilor. Gruparea ex-sovietica, care da totul pe teren propriu si este considerata pe buna dreptate o echipa de casa, va adopta o tactica defensiva si va juca pe contraatac. Gruparea din Kazahstan este infiintata in anul 1967, si are pana acum in palmares cinci titluri de campioana. Aktobe se bazeaza pe patru fotbalisti sud-americani: doi brazilieni, un argentinian si un columbian. Jucatotorul lor numarul unu este Marcos Pizzelli, fostul jucator al lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar. Calcaiul lui Ahile al echipei din Kazahstan il reprezinta apararea, si mai ales fundasii centrali, foarte greoi.

Huseyin Gocek, din Turcia, va conduce partida dintre Aktobe si Steaua, din turul III preliminar al Champions League la fotbal. Acesta va fi ajutat de Mustafa Eyisoy si Orkun Aktas.

AKTOBE – STEAUA, ORA 18:00, LIVE RomaniaTV.net

Echipe probabile:

AKTOBE: Sidelnikov – Miroshnichenko, Muldarov, Arzumanyan, Anderson Mineiro – Korobkin, Tsarikayev – Danilo Neco, Pizzelli, Khairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzayev

STEAUA: Arlauskis – Rapa, Varela, Szukała, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Ad. Popa, Stanciu, Cr. Tanase – Chipciu. Antrenor: Costel Galca

AKTOBE VS STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT: Referindu-ne strict la valoarea de piaţă a jucătorilor, Steaua n-ar trebui să se împiedice de Aktobe. Kazahii au însă atuurile lor

Lotul trupei din Kazahstan costă, conform site-ului de specialitate transfermarkt, doar 10.5 milioane de euro, fiind de 3 ori mai ieftin decât cel al campioanei României.

Totuşi, 4 jucători ai kazahilor valorează cât restul echipei. Este vorba de Mineiro, şi Antonov, aduşi în această vară de la Cernomoreţ Odessa şi cotaţi la 1 milion de euro, respectiv 1.8 mil. euro, Neco (1 mil. euro) şi Pizzelli (1.5 mil. euro).

Dintre cei nominalizaţi doar Mineiro este fundaş, restul având sarcini strict ofensive.

Neco are experienţa celor două stagiuni petrecute în Rusia, la Alania, pentru care a marcat 15 goluri în 57 de partide, în timp ce Antonov a contribuit decisiv prin evoluţiile şi reuşitele sale la parcursul foarte bun al echipei Cernomoreţ Odessa, în stagiunea precedentă din Ucraina, dar şi din Europa League.

Mijlocaş ofensiv, Pizzelli are 35 de selecţii şi 7 goluri pentru naţionala Armeniei. În trecut a mai jucat la Kuban Krasnodar şi Metalurg Doneţk.

AKTOBE VS STEAUA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Cifre:

10.58 mil. euro costă lotul echipei Aktobe
1.8 mil. euro valorează Oleksiy Antonov, cel mai scump jucător al trupei kazahe
33.95 mil. euro este valoarea de piaţă a jucătorilor aflaţi sub comanda lui Gâlcă
4 mil. euro – aceasta este suma la care sunt cotaţi Gardoş şi Chipciu, cei mai scumpi fotbalişti ai roş-albaştrilor

12 jucători ai Stelei sunt cotaţi la peste 1 milion de euro. Printre aceştia se află şi ultimul venit, atacantul Lemnaru

STEAUA – AKTOBE, preţuri bilete pentru retur

STEAUA si AKTOBE se vor intalni in mansa retur a TURULUI III PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR in data de 6 august pe stadionul National Arena cu incepere de la ora 20.30. Site-ul oficial al campioanei din LIGA I a anuntat deja PRETURILE la BILETE pentru meciul de saptamana viitoare.

Cel mai ieftin BILET pentru partida STEAUA – FC AKTOBE (Kazahstan), contand pentru mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va costa 10 lei, la peluze, in timp ce un bilet la VIP va putea fi achizitionat cu pana la 150 de lei, informeaza site-ul oficial al campioanei Romaniei.

Partida STEAUA – AKTOBE se va disputa la 6 august, pe Arena Nationala, cu incepere de la ora 20.30. Tichetele de acces vor putea fi achizitionate online de pe biletesteaua.ro incepand de marti, acestea urmand sa fie puse in vanzare si la casele de bilete la 3 august.

PRETURILE BILETELOR sunt urmatoarele:

Peluze: inelul 3 – 10 lei, inelele 1 si 2 – 15 lei.

Tribuna a doua: inelul 3 – 20 de lei, inelul 2 si inelul 1 median – 40 de lei, inelul 1 periferic – 30 de lei, inelul 1 central – 60 de lei.

Tribuna I: inelul 3 – 20 de lei, inelul 2 – 40 de lei.

VIP 3 – 50 de lei, VIP 2 – 100 de lei, VIP 1 – 150 de lei.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO, de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00. Kazacii au spulberat în turul doi pe Dinamo Tbilisi (1-0 și 3-0), adversarul de anul trecut al roș-albaștrilor. Gruparea ex-sovietică, care dă totul pe teren propriu şi este considerată pe bună dreptate o echipă de casă, va adopta o tactică defensivă şi va juca pe contraatac.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO, de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00. În ciuda faptului că Aktobe pare o sperietoare, steliștii nu au cum să nu înscrie diseară și se împiedice de Aktobe în drumul spre grupele Champions League. Mai ales că, în afara lui Gardoş, accidentat, toţi jucătorii sunt apţi, inclusiv Fernando Varela, cel care a fost incert până acum. În echipă este de aşteptat să revină şi Lucian Sânmărtean, semn că Gâlcă şi capriciosul mijlocaş s-au împăcat după episodul urât de la meciul cu norvegienii.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO, de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00. Jucătorii lui Costel Gâlcă s-au urcat ieri cu inima strînsă în aeronava Tarom cu destinaţia Kazahstan. Ştiau că trebuie să traverseze spaţiul aerian al Ucrainei, însă oficialii echipei au înştiinţat compania să evite survolarea aceastei ţari din cauza situaţiei politice, dar mai ales a incidentului regretabil de acum o săptămână, atunci când o aeronavă cu sute de pasageri s-a prăbuşit în condiţii suspecte. “Mie îmi e mai frică de drumul până acolo decât de meciul în sine. Doamne fereşte cu ce s-a întâmplat cu acel avion în Ucraina! Din câte am înţeles, a fost vorba de un atac terorist. Nu avem ce să facem, suntem obligaţi să să jucăm acolo.Important este să nu survolăm spaţiul aerian al Ucrainei, toată lumea se teme”, a spus Iasmin Latovlevici.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO, de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00. Gruparea din Kazahstan este înființată în anul 1967, și are până acum în palmares (n.r – din 1992 încoace) cinci titluri de campioană. Culorile alb și roşu în care joacă Aktobe ar trebui să le zgândăre orgoliul elevilor lui Costel Gâlcă. Kazahii evoluează pe o arenă cu o capacitate de doar 12.000 de locuri.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO, de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00. Echipa e pregătită de Vladimir Gazaev, cel care este de aceeași vârstă cu Lucian Sânmărtean (34 de ani). Vladimir este băiatul mult mai celebrului Valeri Gazaev. Aktobe se bazează pe patru fotbaliști sud-americani: doi brazilieni, un argentinian și un columbian. Jucătotorul lor numărul unu este fără îndoială Marcos Pizzelli, fostul jucător al lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar, de unde a fost împrumutat un sezon. Extrem de periculos va fi și Khayrullin, cel mai bun marcator al echipei all-time, dar și atacantul Antonov, extrem de agil și cu simțul porții dezvoltat. Călcâiul lui Ahile al echipei din Kazahstan îl reprezintă apărarea, și mai ales fundașii centrali, foarte greoi.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO, de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00. După 21 de etape din Premier League (n.r – campionatul Kazahstanului), Aktobe este lider, cu 41 de puncte, cu doar un punct peste ocupanta locului doi, Kairat Almaty. Interesant este că acum trei săptămâni, adversara Stelei a fost umilită în deplasare de Kairat Almaty, scor 7-1. Imediat după ce a eliminat pe Dinamo Tbilisi,Aktobe a făcut un nou pas greșit în competiția internă, 1-1 pe terenul lui Irtysh Pavlodar, formație care nu bate pe nimeni de 11 meciuri. Gazdele  au deschis scorul in minutul 26 prin reușita lui Dudchenko, iar egalarea pentru Aktobe a fost adusă târziu de Anderson Santana, în minutul 79.

Steaua întâlneşte în această seară, LIVE VIDEO, de la ora 18.00, campioana din Kazahstan, Aktobe, într-un meci contând pentru prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, LIVE VIDEO de la ora 18.00. Fost antrenor în 2013 la Astana, Ioan Andone are cunoștințe solide despre ceea ce înseamnă oponenta Stelei din turul trei preliminar. “Aktobe este un adversar dificil. Echipa se bazează pe jucătorii din naționala Uzbekistanului. Are totodata cel mai bun atacant din campionatul intern, foarte rapid și care marchează mult. Au schimbat și antrenorul. La meciurile de acasa vin mulţi suporteri, dar nu va fi totuși o atmosferă incendiară. Steaua are prima şansă. Dar nu îi va deloc ușor, mai ales că Aktobe se afla în plin sezon”, spune Fălcosul.