Al doilea jurnalist Fox News ucis în Ucraina. O tânără de 24 de ani a pierit în atacul de la Horenka

Postul american de televiziune Fox News a anunţat uciderea unui alt membru al echipei sale din Ucraina, jurnalista Oleksandra Kuvshinova, în vârstă de 24 de ani.

15 mart. 2022, 23:26
Al doilea jurnalist Fox News ucis în Ucraina. O tânără de 24 de ani a pierit în atacul de la Horenka

Aceasta a fost ucisă la Horenka, în apropiere de Kiev, împreună cu colegul ei cameramanul Pierre Zakrzewsk, în timp ce corespondentul Benjamin Hall a fost rănit.

Potrivit informaţiilor comunicate de post, vehiculul echipei a fost vizat de focuri de armă. Kuvshinova sprijinea echipa Fox News în cercetările sale din Ucraina.

Era incredibil de talentată şi a petrecut săptămâni întregi colaborând direct cu întreaga noastră echipă de acolo, lucrând non-stop pentru a se asigura că lumea să ştie ce se întâmplă în ţara ei”, a precizat postul.

Citeşte şi Un cameraman de la Fox News, mort în bombardamentele din Ucraina

Fox News confirmase anterior că Pierre Zakrzewski, cameraman în vârstă de 55 de ani, a fost ucis luni. Televiziunea americană a declarat că a aşteptat până să anunţe moartea lui Kuvshinova din consideraţie pentru familia acesteia.

Nu au fost oferite alte informaţii despre starea lui Hall.

Citeşte şi Jurnalista rusă care a îndrăznit să protesteze împotriva războiului, în direct la tv, şi-a primit pedeapsa. Interogatoriul a durat 14 ore