Al doilea Mercur retrograd 2021, 29 mai – 22 iunie. Influente puternice de la zodia Gemeni

Din 29 mai incepe al doilea Mercur retrograd 2021. Prima data pe acest an, Mercur a fost retrograd tot intr-un semn de Aer, in Varsator. Acum, vom avea Mercur retrograd in Gemeni, miscare ce va dura pana in 22 iunie.

26 mai 2021, 06:21
Al doilea Mercur retrograd 2021, 29 mai – 22 iunie. Influente puternice de la zodia Gemeni

Ce inseamna Mercur retrograd in semne de Aer?

Mercur este rational, pragmatic, mental si raspunde de comunicare, ganduri, deplasari. Mercur retrograd in semne de Aer te va face constient de aceste lucruri, permitandu-ti sa le revizuiesti si sa faci ceva curatenie psihologica. Cu Mercur retrograd, daca impingem lucrurile inainte la viteza obisnuita nu este o idee prea buna. El ofera perioade de timp in care trebuie sa incetinim motoarele si sa facem activitati ce incep cu RE: revizuim, revedem, refacem, revizitam. Daca nu suntem cooperanti si nu vrem asta, are grija Universul sa ne puna fata in fata cu situatii care exact asta ne indeamna sa facem. Totusi, niciun retrograd nu apare ca sa ne faca noua rau sau ca sa traim in panica din cauza acestui aspect astral!

Al doilea Mercur retrograd 2021 in Gemeni – Ce trebuie sa stii
Mercur retrograd apare poate putin mai devreme in acest an si face un unghi de 90 de grade cu Neptun – zeul oceanului si al altor taramuri, precum arta, muzica, imaginatia. S-ar putea sa incepi sa simti aceasta energie inca din 22 mai.

Horoscop iunie 2021. Cristina Demetrescu spune ce necazuri aduce Mercur Retrograd pentru zodii
Pe de o parte acest lucru este grozav. Oamenii acceseaza mai rapid imaginatia, intuitia. De aceea este un moment propice pentru creatie. Dar poate fi si momentul ideal pentru a-ti interpreta visele si mesajele pe care ti le trimite intuitia. Mercur cel logic si Neptun cel visitor sunt la putere in semnele pe care le conduc si deschid accesul catre cai nevazute ale spiritului, artei, limbajului pentru a modela o noua realitate.

Exista si reversul medaliei, insa. Neptun te poate face prea visator. Pot aparea deiluzii, dezamagiri din cauza faptului ca ti-ai facut prea multe sperante sau ai interpretat gresit anumite mesaje. Sau ai ratat un detaliu important din lipsa concentrarii.

  • Al doilea Mercur retrograd 2021 – la locul de munca
    Verifica intotdeauna de doua ori inainte sa trimiti o scrisoare, un document etc.
    Pot aparea probleme de conectare, modificari de program, erori de editare
    Daca nu poti inainta cu un proiect, revizuieste-le pe cele pe care le-ai lasat in urma
    Cauta raspunsuri in insemnari mai vechi. Ai putea descoperi idei, planuri pe care le-ai abandonat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Planete retrograde 2021 – Calendarul complet! La ce sa te astepti, afla cum iti influenteaza viata