Al doilea Mercur retrograd 2022 se termină. Toate zodiile se pregătesc de petrecere în weekend

Desi se va incheia in 3 iunie, umbra post-retrograda a lui Mercur ne va mai “bantui” cateva saptamani.

02 iun. 2022, 15:08
Al doilea Mercur retrograd 2022 se termină. Toate zodiile se pregătesc de petrecere în weekend

Vineri, 3 iunie, ajunge la final al doilea Mercur retrograd 2022. Ne-a agitat putin trecerea inapoi a planetei comunicarii, din Gemeni in Taur. Si ne va agita putin si mersul direct din Taur inapoi in Gemeni. Mercur retrograd pare a ne spune “Adio, dar raman cu tine!”. Citeste in continuare ce inseamna pentru tine iesirea lui Mercur din retrograd pentru a doua oara in 2022.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai avut de invatat despre puterea cuvintelor in ultimele saptamani. Chiar si cele mai mici greseli de comunicare au generat neintelegeri majore, poate chiar conflicte. Acum este momentul sa acorzi si mai multa atentie conservatiilor pentru a rezolva orice drama cauzata de retrograd. Lectia suprema pentru tine ar fi sa fii atent cum, unde si cand sa pui punctul pe I. Sa asculti mai mult si sa vorbesti mai putin.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din fericire, ai facut fata tuturor provocarilor financiare aparute. Gata cu facturile neasteptate, cu cheltuielile neprevazute. Doar ca va trebui sa fii mult mai cu bagare de seama in ceea ce priveste banii. Lectia suprema pentru tine dupa acest retrograd? Este in regula sa te rasfeti din cand in cand, doar ca va trebui sa gandesti de doua ori inainte sa apesi “adauga in cos”!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In viata ta au reaparut tot felul de oameni. Daca nu te-ai ocupat de toti, post-retrogradul inca iti mai da o sansa. Lectia suprema pentru tine dupa aceasta perioada ar fi ca toata lumea merita o a doua sansa, la un moment dat. Sau macar iertarea ta!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Probabil ca ai fost coplesit de barfe, zvonuri si comportamentul dubios al fostilor prieteni. Acum ca esti intr-o alta etapa a retrogradului, poti, in sfarsit, sa treci peste. Te poti simti vinovat ca renunti la o parte din ei, insa uneori asa este mai bine. A venit momentul sa pui punct si vei fi surprins sa vezi cat de grozav iti va fi dupa.

Leu (23 iulie – 22 august)

Dupa cateva saptamani de dramatizari, tot comportamentul din echipa ta se schimba miraculous. Ai aflat, in sfarsit, cine iti sunt adevaratii prieteni si cine nu. Acum a venit timpul sa faci curatenie. Spune “pa pa” tuturor celor care nu s-au dovedit pe atat de loiali pe cat se dadeau. Prieteni noi vor incepe sa vina in viata ta. Trebuie doar sa le faci loc.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Misiunile incomplete, proiectele ramase neterminatte, erorile de programare toate sunt aruncate pe biroul tau, impiedicandu-te sa progresezi. Ghici ce? Aceasta tendinta va continua, doar ca vei avea suficienta claritate pentru a le descurca pe toate. Exista un potential de promovari si bonusuri in viitor. Uimeste-ti superiorii!

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai descoperit vreo noua pasiune, in timpul acestui retrograd? Daca da, esti mai pregatit ca niciodata sa si pui in practica acest hobby. Poate vrei sa calatoresti, poate vrei sa urmezi un curs. Largeste-ti orizonturile ca sa devii cea mai buna varianta a ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Drama financiara a fost pentru tine acest Mercur retrograd. Dar, daca n-ai reusit pana acum sa o scoti la capat, cu siguranta vei reusi cat de curand. Iti place sa fii independent, insa ai realizat cat de mult inseamna puterea unei echipe bune in jurul tau. Inclusiv banii lor te pot scoate din belele. Fii mai flexibil!

Horoscop iunie 2022. Cele 3 zodii care se vor îmbogăţi în această lună, astrele sunt aliniate în Casa Banilor
Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ti-au rasarit fostii in cale ca ciupercile dupa ploaie? Daca da, atunci cu siguranta ai lasat in urma chestiuni nerezolvate. Ai inchis cercul de data aceasta? Daca nu, aminteste-ti ca mai sunt doua ocazii de Mercur retrograd anul acesta. Alege: aduci pe cineva din trecut in viata ta sau mergi mai departe si ii dai drumul definitiv?

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Mailuri ratate, texte uitate, necazuri pe la programari. Toate acestea vor fi de domeniul trecutului. Doar ca va trebui sa inveti sa fii mai ordonat. Schimba-ti rutina zilnica, angajeaza-te intr-un stil de viata sanatos. Obiceiurile pe care le implementezi acum vor dura toata viata.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Va trebui sa inveti sa iubesti din nou. Incepi sa iti dai seama cum sa reaprinzi acea scanteie pierduta. Daca cineva nu reactioneaza deloc, poate ca e timpul sa-ti vezi de drum. Alta persoana mai interesata isi poate face loc in viata ta.

Horoscop Minerva iunie 2022. Zodiile care au lumea la picioare în luna lui Cireşar
Pești (19 februarie – 20 martie)

Lucrurile incurcate de pana acum par sa se clarifice unul cate unul. Poti respira usurat, in sfarsit. Ce trebuie sa inveti din aceste povesti? Cum poti sa faci altfel data viitoare? Iata intrebari la care sa-ti raspunzi.