Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Cine este Noor Alfallah, iubita sa mai tânără cu 54 de ani

Celebrul Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, joi, la vârsta de 83 de ani. Iubita sa are doar 29 de ani.

16 iun. 2023, 23:35
Al Pacino a devenit tată pentru a patra oară, la 83 de ani. Cine este Noor Alfallah, iubita sa mai tânără cu 54 de ani
Al Pacino a devenit tatăl unui băiețel,la vârsta de 83 de ani

Iubita lui Al Pacino, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, a născut un băiețel care poartă numele Roman Pacino, a declarat agentul celebrului actor, Stan Rosenfield.

Al Pacino mai are trei copii, și anume o fiică cu Jan Tarrant și gemeni cu Beverly D’Angelo.

Citește și: Al Pacino a cerut un test de paternitate, fiind convins că nu avea cum să o lase gravidă pe iubita mai tânără cu 54 de ani

Cine este Noor Alfallah, iubita lui Al Pacino

Noor este producătoare TV și a fost iubita celebrului solist al Rolling Stones, Mick Jagger. Cei doi s-au despărțit în 2017, când el avea 73 de ani, iar ea 23. La acea vreme, Noor spunea că nu regretă relația.

După această relație, s-a speculat că a avut o aventură cu regizorul și actorul Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani, în 2019, totuși, ea a insistat că sunt doar prieteni de familie.

Citește și: Zece capodopere cinematografice pe care trebuie să le vezi. Care este cel mai bun film al tuturor timpurilor

Aceasta s-a întâlnit și cu miliardarul Nicolas Berggruen, acum în vârstă de 61 de ani, în 2018. Actuala iubită a lui Pacino a fost văzută întâlnindu-se cu regizorul Eli Roth, în vârstă de 51 de ani, în același an.

Al Pacino a fost părăsit de actrița israeliană Meital Dohan, în urmă cu doi ani, aceasta recunoscând că „este greu să fii cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă îl cheamă Al Pacino”.

„Diferenția de vârstă este dificilă, da. Am încercat să trec peste asta, dar trebuie să rămân sinceră cu mine. Acum este un bărbat în vârstă. Cu toată dragostea mea, relația nu a durat”, a mai spus ea.