Al Pacino, fascinat de Mădălina Ghenea. Gestul de curtoazie al legendarului star de la Hollywood față de actrița româncă VIDEO

Mădălina Ghenea face senzație în filmul "The House of Gucci" unde îl are ca partener pe nimeni altul decât Al Pacino. Un clip din timpul filmărilor demonstrează că marele actor a fost de-a dreptul cucerit de româncă.

25 nov. 2021, 16:49
Al Pacino, fascinat de Mădălina Ghenea. Gestul de curtoazie al legendarului star de la Hollywood față de actrița româncă VIDEO

Mădălina Ghenea, 34 de ani, face furori la Hollywood în producția „House of Gucci”, regizată de Ridley Scott, unde joacă alături de cei mai talentați artiști de la Hollywood, precum Salma Hayek, Jeremy Irons, Adam Driver sau Lady Gaga.

Românca Mădălina Ghenea joacă rolul legendarei actrițe de origine italiană, Sophia Loren, cu care modelul a fost adesea comparat datorită asemănării fizice.

Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino. A apărut trailer-ul oficial al filmului ”House of Gucci”

Recent, Ghenea a postat pe contul personal de socializare un clip din timpul filmărilor la producția „The House of Gucci”, unde se poate vedea cum Al Pacino o prezintă cu eleganță și delicatețe pe româncă, în fața întregii echipe de filmare.

Clipul este un fragment de la repetițiile pentru producția cinematografică, filmată într-un decor ce evocă luxul și opulența faimoasei dinastii Gucci.

Mădălina Ghenea a mărturisit că experiența de a face parte din acest proiect este un vis devenit realitate, mai ales că românca și-a dorit mult să devină actriță, încă din momentul în care a plecat din țară.

Mădălina Ghenea a dat lovitura. După „House of Gucci”, a mai primit un rol. Alături de cine joacă românca

Mădălina Ghnea a dat lovitura. Zilele trecute, actriţa a participat la premiera filmului ”House of Gucci”, la Milano, acolo unde apare alături de nume grele precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek si Jared Leto.

Mădălina Ghenea, senzualitate debordantă pe covorul roșu, alături de Lady Gaga și Salma Hayek, la premiera filmului ”House of Gucci”

Românca interpretează rolul celebrei Sophia Loren într-un film al cărui subiect e asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu același nume.

”Dansând în ploaie”, a menționat Mădălina pe Instagram, alături de câteva imagini sexy, unde poartă o rochie albă transparentă care a atras toate privirile.