Al-Qaida ameninţă: Nu ne vom bucura până când nu vă vom tăia gâtul

Publicat: Marţi, 01 Decembrie 2015 14:45 // Actualizat: Marţi, 01 Decembrie 2015 14:45 // Sursa: romaniatv.net

Gruparea Al-Qaida din Yemen a ameninţat guvernul saudit cu atacuri teroriste dacă Riadul va proceda la execuţia în masă a aproximativ 50 de suspecţi de terorism. Între aceştia figurează şi membri ai Al-Qaida.  "Vă vom tăia gâtul!", au ameninţat teroriştii.

Reţeaua teroristă a lansat aceste ameninţări pe o reţea de socializare, pe care a postat un comunicat în care a exprimat toate aceste ameninţări.

"Jurăm pe Dumnezeu, sângele nostru va fi vărsat înaintea sângelui prizonierilor noştri, iar sângele lor pur nu se va usca până când nu vom vărsa sângele soldaţilor lui Al Saud" (adică al familiei regale saudite). Nu ne vom bucura de viată până când nu vom tăia beregatele conducătorilor Al Saud", se arată în comunicatul postat pe Twitter, cu data de 1 decembrie.

Citeşte şi Jihadiştii se droghează înainte de atentate. O substanţa halucinogenă îi face puternici şi curajoşi

În presa saudită au apărut mai multe articole în care se scria că autorităţile saudite vor să execute peste 50 de persoane condamnate pentru acte teoriste.

Amnesty International a informat că anul acesta, până în acest moment, 151 de deţinuţi condamnaţi au fost executaţi 151 de deţinuţi, în Arabia Saudită, cei mai mulţi fiind străini care făceau trafic cu droguri. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 dec 14:59
...execuţia în masă a aproximativ 50 de suspecţi de terorism. Între aceştia figurează şi membri ai Al-Qaida. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H