Al treilea câine al Cristinei Ţopescu a murit. Cum a fost găsit animalul

Publicat: Marţi, 14 Ianuarie 2020 13:15 // Actualizat: Marţi, 14 Ianuarie 2020 13:15 // Sursa: romaniatv.net

Al treilea câine al Cristinei Ţopescu a murit. Cum a fost găsit animalul.

Foto: spynews.ro

Încă un câine al Cristinei Țopescu a murit, scrie cancan.ro. Până în momentul de față se pare că trei dintre patrupede nu au reușit să supraviețuiească. Al treilea câine care s-a stins din viață se afla într-o stare gravă și nu s-a mai putut face nimic ca el să supraviețuiască.

Câinele se numea Bibi, iar când polițiștii au ajuns în casa Cristinei Țopescu, acesta încă era în viață, deși se afla într-o stare critică. El a fost luat de o vecină și dus de urgență la veterinar.

Citeşte şi Prietena regretatei Cristina Ţopescu, dezvăluiri cutremurătoare: "Da, intrase în depresie. Avea probleme cu banii, îi era foarte greu"

Nu s-a mai putut face nimic pentru el, zilele de calvar în care a stat fără hrană și făra apă, au fost fatale pentru animal. Pe lângă cei trei câini care au decedat, jurnalista mai avea alți patru, de talie mare, care au fost luați de un apropiat. Kuki Barbuceanu, de la asociația Vier Pfoten este cel care se va ocupa de ei, în memoria Cristinei Țopescu.
Prombleme din cauza animalelor?

Cristina Țopescu era o iubitoare de animale și o militantă pentru drepturile acestora. Însă iubirea ei pentru patrupede nu era înțeleasă chiar de toată lumea și uneori se confrunta cu anumite probleme din cauza animalelor.

Chiar într-o ultimă conversație pe care jurnalista a avut-o cu un bun prieten, ce este președinte al asociației Kola Kariola, îi spunea că este foarte supărată din cauza problemelor pe care le avea cu unul dintre câini. „Sper să-mi revin, dar ăsta (n.n. – patronul unui adăpost de câini) mă omoară cu zile. Deci ăsta e un nenorocit pur şi simplu. Îţi dai seama că a terminat cu cei de la DSV (n.n. – Direcţia Sanitar Veterinară), dacă e adevărat. Şi nu-mi dă nici măcar un mesaj. Nu ştiu ce se întâmplă cu Fetiţa (n.n. – unul dintre câinii ei) şi mie îmi e acum rău, dar când îmi revin, îl ia mama dracului.", îi zicea Cristina prietenului său.

Tot din cauza animalelor pe care le avea, în momentul în care Cristina Țopescu s-a simțit rău a ezitat să cheme salvarea. „Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir şi nici nu sunt genul să chem salvarea. Nici nu vreau să chem, n-am cum, ca cu atâţia căţei (n.n. – la ea acasă), cine dracu intră aici?!"

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
19 Jan
noapte -1 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H