Alain Delon are probleme mari de sănătate şi cere să fie eutanasiat: „O persoană are dreptul să plece în linişte. A îmbătrâni e nasol”

Fiul lui Alain Delon a declarat că actorul vrea să fie eutanasiat, din cauza problemelor mari de sănătate pe care le are. Reamintim că actorul francez a suferit un accident vascular cerebral în 2019.

02 apr. 2022, 16:35
Alain Delon are probleme mari de sănătate şi cere să fie eutanasiat: „O persoană are dreptul să plece în linişte. A îmbătrâni e nasol”

Alain Delon vrea să fie eutanasiat. Declaraţia a fost făcută de către fiul actorului francez, Anthony Delon, în cadrul unui interviu pentru RTL. Actorul locuieşte în Elveţia, iar acolo eutanasierea este legală.

Alain Delon cere să fie eutanasiat

Fiul actorului spune că tatăl său cere să fie eutanasiat, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a dobândit după accidentul cerebral vascular suferit în 2019. Anterior, în 2017, actorul francez a fost supus unei intervenții chirurgicale, pe fondul unor probleme cardiace.

Citeşte şi Ramona Bădescu: „Am fost sedusă şi abandonată!”. Ce i-a făcut celebrul actor Alain Delon

„Mi-a cerut să organizez asta, da”, a spus Anthony Delon în interviul pentru RTL, potrivit Mediafax.

Actorul francez a vorbit despre eutanasiere într-un interviu pentru săptămânalul elveţian „L’Illustré”.

„Sunt în favoarea unei morţi demne. În primul rând pentru că locuiesc în Elveţia, unde eutanasia este legală şi, de asemenea, pentru că cred că este cel mai logic şi natural lucru de făcut. O persoană are dreptul să plece în linişte, fără a trece prin spitale, injecţii şi aşa mai departe. A îmbătrâni e nasol şi nu poţi face nimic în privinţa asta”, spunea actorul.

Alain Delon are 86 de ani şi şi-a luat deja rămas-bun de la meseria de actor şi de la fanii săi.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au însoțit de-a lungul anilor și mi-au oferit sprijin. Sper ca viitorii actori să găsească în mine un exemplu nu doar la nivel profesional, ci și uman”, a transmis actorul francez, la final de carieră.

Reamintim că şi fosta soţie a actorului, Nathalie Delon, a cerut să fie eutanasiată însă acest lucru nu s-a întâmplat deoarece procedura era interzisă în Franţa. Nathalie a murit în 2021, din cauza cancerului pancreatic.

Vestea tristă a fost dată de Anthony Delon, pe Instagram. Acesta a postat un mesaj alături de o fotografie în care îşi sărută mama.

„R.I.P Maman, Nathalie Delon 1941 2021”, a scris Anthony Delon pe reţelele de socializare.

„Mama mea a murit în această dimineață la 11 dimineața, la Paris, înconjurată de rudele ei. A murit din cauza unui cancer rapid ”, a declarat pentru AFP Anthony.

Nathalie şi Alain Delon au divorțat în 1969, atunci când actorul a cunoscut-o pe Mireille Darc.

Citeşte şi Jean-Paul Belmondo a murit la 88 de ani. Era considerat „actorul sacru al cinematografiei franceze”