Alăptarea şi problemele ei. Povestea adevărata a unei mame

Toata lumea stie ca laptele mamei este cel mai bun aliment pe care un copil il poate avea. Dar alaptarea nu este chiar floare la ureche, asa cum multa lume si-ar inchipui. Sunt femei pentru care alaptarea a fost una dintre cele mai dificile etape din viata lor.

04 dec. 2015, 21:25
Alăptarea şi problemele ei. Povestea adevărata a unei mame

Iata povestea unei femei pentru care alaptarea a fost mai complicata.

„Unde sa gasesc o frunza de varza la ora asta din noapte?

Este ora 2.00, sanul mi s-a umflat. Cel putin asa cred; simt un nodul urias care pulseaza. Mai mult ca sigur ceva n-a mers bine cu alaptarea.

Sanii ma dor ca naiba. Toata lumea doarme. In curand se va trezi si fiica mea de trei saptamani si va cere de mancare. Dumnezeu s-o binecuvanteze, insa eu n-am cum s-o alaptez. Am sanii uriasi, cupa G (da, se poate), si nu am cum s-o alaptez. Tot ce vreau este o frunza de varza. Asa zice Doctor Internet.

Apoi, mi se pare ca nu se satura. Suge, dar plange dupa aceea. Poate sunt gaze, poate e constipatie, poate e oboseala. Dar o mamica aflata la inceput de drum, asa ca mine, are o singura teama: corpul meu nu produce suficient lapte pentru ea.

Ma gandesc sa ii dau si lapte formula, insa este un adevarat razboi intre femeile care alapteaza si cele care nu alapteaza. Trebuie sa fac orice sta in puterea mea sa imi hranesc fata cu lapte matern si sa nu-i dau formula. Asta include, probabil, si sa o infometez”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.