Alarmă de INCENDIU la hotelul în care este cazată Steaua la Londra. Mihai Stoica: E cam ciudat

Steaua are, joi seară, ocazia să facă din nou istorie şi să o elimine pe Chelsea din cupele europene. În meciul tur, "roş-albaştrii" s-au impus cu 1-0, la Bucureşti, şi speră să reuşească să le ţină piept englezilor şi pe Stamford Bridge. Înainte de meci, steliştii au tras, însă, o sperietură zdravănă şi au pierdut câteva ore de somn, după ce în hotelul din Londra s-a dat alarma de incendiu.

14 mart. 2013, 07:11
Alarmă de INCENDIU la hotelul în care este cazată Steaua la Londra. Mihai Stoica: E cam ciudat

Jucătorii Stelei au avut parte de o experienţă extrem de neplăcută în noaptea dinaintea meciului cu Chelsea, din Liga Europa. Fotbaliştii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf s-au trezit luaţi pe sus din camerele de hotel şi scoşi în stradă, după ce, coincindenţă sau nu, a pornit alarma de incendiu.

După antrenamentul oficial efectuat miercuri seară, fotbaliştii Stelei au avut un program lejer, cu „stingerea” devreme, pentru ca toată lumea să fie odihnită la meciul cu Chelsea. Englezilor nu le-a picat prea bine înfrângerea de la Bucureşti şi au luat măsuri pentru a „lucra” la starea de spirit a steliştilor.

În noaptea dinaintea partidei, la ora 2.00, jucătorii, antrenorii şi oficialii Stelei s-au trezit scoşi din hotel şi ţinuţi în stradă, deoarece pornise alarma de incendiu.

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a relatat cele întâmplate pe pagina sa de Facebook, apreciind că totul a fost „cam ciudat”. „Au zis că e foc la subsol, au venit pompierii, ne-au ţinut afară… n-am văzut nici foc, nici fum, nici pompieri acţionând… Am multe înjurături pregătite, problema e că nu ştiu cui să le adresez„, a scris Meme Stoica pe reţeaua de socializare.

Steaua întâlneşte, joi seară, la ora 20.05, pe Chelsea Londra, în manşa secundă a optimilor Ligii Europa. În tur, „roş-albaştrii” s-au impus cu 1-0 în faţa campioanei Europei. Meciul va fi LIVE TEXT pe ROMÂNIATV.NET.