Alarmă falsă cu bombă pe Aeroportul Otopeni

Publicat: Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 20:34 // Actualizat: Sâmbătă, 27 Aprilie 2013 20:47 // Sursa: RTV.net

Un cetăţean italian a anunţat, sâmbătă, printr-un apel la numărul de urgenţ 112, că la bordul unei aeronave care se îndrepta din Bucureşti spre Roma se află o bombă. În urma cercetărilor s-a descoperit că alarma a fost una falsă.

"În urmă cu câteva ore a fost semnalat un telefon care anunţa că într-un avion care se îndrepta spre Bucureşti se află o bombă. Atât avion, cât şi pasagerii au fost cercetati. Pirotehniştii şi echipajele SRI au verificat aeronava şi nu sunt probleme. Este vorba de o alarmă falsă", a declarat la România TV purtătorul de cuvânt al SRI Sorin Sava.

Ultima alertă falsă cu bombă pe Aeroportul Otopeni a avut loc în luna octombrie din 2012. Atunci, o aeronavă care trebuia să decoleze spre Kiev a fost oprită la sol din cauza unel false alerte cu bombă.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 apr 21:44
Votează email 0 email
...din Bucureşti spre Roma se află o bombă. În urma cercetărilor s-a descoperit că alarma a fost una falsă. Citește mai departe...

at first from: 

...
27 apr 20:46
...care trebuia să decoleze spre Kiev a fost oprită la sol din cauza unel false alerte cu bombă. Source Article from http://www.rtv.net/alarma-falsa-cu-bomba-pe-aeroportul-otopeni_77690.html ...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H