Alarmă pe reţelele de socializare. Unui român i s-a furat bolidul de lux în Grecia

Cătălin Miclean, un român aflat împreună cu soţia şi fetiţa în concediu în Grecia a avut şocul vieţii lui. Vineri, 28 august, acesta a coborât în parcarea hotelului unde era cazat şi a constata că a rămas fără maşină. După ce a reclamat furtul, acesta a dat alarma pe reţelele de socializare în speranţa că îşi va recupera maşina. 

30 aug. 2015, 13:00
Alarmă pe reţelele de socializare. Unui român i s-a furat bolidul de lux în Grecia

Redăm în cele ce urmează mesajul integral postat de acesta pe pagina personală de pe o reţea de soclizare.

„MASINA FURATA IN HALKIDIKI – GRECIA
STOLEN CAR in Halkidiki – GREECE
(English translation available the second part of post)
Prieteni dragi si oameni de pe facebook, azi 28 august 2015 mi s-a furat autoturismul marca BMW 320d – xdrive model 2009 de culoare neagra din zona Nea Moudania – Grecia, VIN WBAPP71090A618507, cu numar de inmatriculare DJ 21 REX.
Nu e sfarsitul lumii, e doar o masina! smile emoticon dar era masina mea frown emoticon Cand te trezesti dimineata si nu mai vezi masina sub balconul unde esti cazat, te cam pierzi cu firea dar incerci sa treci peste socul initial si suni la 112 apoi te duci la politia locala sa depui plangere.

Eu, sotia si fiica mea de 2 ani cu care ma aflam in concediu la momentul producerii acestui eveniment nefericit, multumim familiei si prietenilor care ne-au ajutat si mai ales lui Dan-Eugen, pe care atunci cand l-am sunat sa vina sa ma ia din Grecia, s-a pus pe drum!, urmeaza multe beri pentru el! :))

Daca prin caile ascunse ale internetului, poate cineva sa ne ajute cu informatii care sa conduca la recuperarea masinii, va rog sa ne contactati in privat! +40722271303″

La mesajul postat mii de internauţi au răspuns cu comentarii şi sfaturi dar au şi distribuit mesajul. Rănmâne de văzut dacă acesta îşi va şi recupera paguba.