Alcoolul şi alimentaţia nesănătoasă i-au pus capac lui Nicolae Guţă. Manelistul este grav bolnav

Nicolae Guţă are deja probleme cu inima, însă medicii i-au dat încă o veste proastă. Ficatul cântăreţului este de patru ori mai mare din cauza băuturii şi a alimentaţiei nesănătoase.

26 mai 2014, 16:22
Alcoolul şi alimentaţia nesănătoasă i-au pus capac lui Nicolae Guţă. Manelistul este grav bolnav

Ajuns la varsta de 46 de ani, Nicolae Guta are deja probleme cu inima, suferind in urma cu cativa ani un infarct. Mai nou, manelistul a descoperit ca are si o afectiune a ficatului, asa ca este nevoit sa renunte definitiv la alcool, dar si la grasimi, scrie cancan.ro.

În ultimele luni, stilul agitat de viata, stresul, noptile pierdute, alcoolul, dar si alimentatia nesanatoasa, i-au venit de hac manelistului, care are din nou probleme de sanatate. Pe langa faptul ca nu are voie sa sufere emotii tari, cantaretul a descoperit ca are si probleme cu ficatul, care este de patru ori mai mare decat dimensiunile normale. Asa ca, medicii i-au indicat sa treaca pe un regim drastic.

„Era sa dea de belele mari dupa ce fiica lui a plecat de acasa cu baiatul ala. Atunci am crezut ca va face din nou infarct. De curand a fost la doctor, iar medicii i-au spus ca trebuie neaparat sa renunte la alcool si la mancarurile grase, precum prajeli si dulciuri, pentru ca ficatul sau este cat un butoi care sta sa explodeze. De asemenea, trebuie neaparat sa slabeasca, pentru ca are si inima infasurata in grasime. El a promis ca de acum va avea mai multa grija de el si nu va mai pune gura pe bautura. A spus ca nu poata sa moara, trebuie sa isi creasca si copilul pe care il va avea cu Madalina”, a declarat un apropiat al manelistului.