ALDE a dat startul campaniei electorale. Tăriceanu a mers cu rulota în Piaţa Revoluţiei VIDEO

ALDE a marcat începerea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare cu un flashmob organizat atât în Capitală, cât şi în alte judeţe. În Bucureşti, flashmob-ul a avut loc în Piaţa Revoluţiei, unde copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a venit cu o rulotă pe care, spune el, o va folosi în campanie.

11 nov. 2016, 15:53

Vineri, în jurul orei 15.30, aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat în Piaţa Revoluţiei din Capitală, unde ALDE pregătea să facă un flashmob prin care au redat harta României. Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, a venit însoţit de fiica sa. Călin Popescu Tăriceanu şi-a făcut apariţia cu o rulotă pe care a condus-o de la sediul ALDE, de pe şoseaua Kiseleff, până în Piaţa Revoluţiei, scrie news.ro.

”Nu am vrut să facem un eveniment în stilul celor pe care l-aţi văzut de foarte multe ori şi care văd că încă se mai practică: oameni aduşi din toate colţurile ţării cu autobuzele pentru că nu acesta este sensul. Cred că fiecare la nivel local trebuie să-şi ducă mesajul cât mai ţintit”, a declarat Tăriceanu.

Fără discursuri ţinute de liderii partidului, înconjuraţi de candidaţi şi de simpatizanţi, cei doi copreşedinţi s-au băgat în mulţime şi au ţinut bannerul mare cu sigla ALDE.

Referitor la rulotă, Tăriceanu a spus că şi-ar fi dorit ca autoturismul să fie inscripţionat cu sigla partidului şi sloganul de campanie, dar acest lucru este interzis prin lege la noi în ţară, precizând că legea electorală ar trebui modifcată pe viitor.

Întrebat dacă va face un tur al ţării cu rulota în campania, el a spus că acest lucru ar fi greu pentru că rulota ”e un mijloc de deplasare relativ lent”, dar că va merge la Braşov cu trenul.

Pe tot parcursul evenimentului, care a durat aproximativ 10 minute, în boxele special amenajate pentru eveniment se auzea ”Ciocârlia”, interpretată la nai de Nicolae Voiculeţ.

Citeşte şi: ALDE propune partidelor un Pact Naţional pentru Investiţii