Alege o carte si afla ce surprize te asteapta in aceasta primavara

Stiinte precum numerologia, chiromantia si tarotul dainuie si astazi. Alege una dintre cele patru carti de mai jos si afla ce surprize te asteapta in aceasta primavara.

16 mart. 2023, 07:11
Alege o carte si afla ce surprize te asteapta in aceasta primavara

Vezi ce te asteapta in aceasta primavara. Oamenii au fost dintotdeauna fascinati de cartile de tarot, in dorinta de a sti ce le rezerva viitorul. Este o dorinta naturala, din moment ce omul vrea sa detina controlul asupra a ceea ce nu stie. De aceea, stiinte precum numerologia, chiromantia si tarotul dainuie si astazi.

Alege una dintre cele patru carti de mai sus si afla ce surprize te asteapta in aceasta primavara.

1. Dragoste si aventura
Daca ai ales cartea cu numarul 1, asteapta-te la surprize romantice. In cazul in care ai un partener, acesta te va rasfata asa cum nu a mai facut-o pana acum. Daca esti singur, dragostea iti va bate la usa. Nu trebuie decat sa-i deschizi usa inimii.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

2. Bucurie si explozie de culoare
Daca pana acum ai fost trist si vedeai viata in nuante de gri, cartea cu numarul 2 vine sa-ti transmita mesajul ca toate acestea se vor termina. Vei avea oportunitatea de a incepe ceva nou, proiect ce-ti va da o cu totul alta perspectiva asupra vietii. Nu-ti fie teama sa experimentezi! Aceasta este cheia succesului.

Horoscop special Camelia Pătrăşcanu: Zodiile care câştigă o „gălăgie” de bani până la finalul lui martie

3. Calm si stabilitate
Daca ai ales cartea cu numarul 3, asteapta-te ca toate problemele pe care le ai in acest moment sa isi gaseasca rezolvarea in cele mai miraculoase moduri. Totul este sa te relaxezi si sa te bucuri de viata. Chiar daca mai apar provocari, infrunta-le cu tarie!

4. Da-ti atentie
Pana acum, din anumite motive numai de tine stiute, ai stat in umbra altora. Cartea cu numarul 4 iti transmite mesajul ca a venit timpul sa iesi la lumina si sa stralucesti. La locul de munca vei fi dat ca exemplu, prietenii te vor admira, iar rudele vor fi mandre de tine. Totul depinde de cum vei sti tu insuti sa te pui in valoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.