Alege performanța de care ai nevoie pentru site-ul tău

Unul dintre aspectele care oferă performanță unui domeniu web este serviciul de găzduire web ales pentru acesta. De altfel, aceasta este și esențială pentru ca un domeniu să poată funcționa.

21 apr. 2022, 13:27
Alege performanța de care ai nevoie pentru site-ul tău

Găzduirea web este furnizată utilizatorilor de diverse firme, care dețin soluțiile necesare îț acest sens, servere fizice pe care să fie stocate datele fiecarui domeniu și a fiecărei aplicații alături de toate celelalte echipamente necesare, precum procesoare, memorii RAM, plăci video și tot așa. În acest sens, putem spune că un server de găzduire web este o unitate PC de dimensiuni mult mai mari, fizice si digitale.

Printre cele mai bune firme de la noi din țară în ceea ce privește serviciile de gazduire web se află și Hostgate, care are în portofoliu site-uri mari de la noi din țară precum și de peste hotare dar care activează și pe teritoriul Romaniei. Prin serviciile lor precum și prin echipamentele de calitate, alături de prețuri foarte bune pentru toate pachetele de găzduire oferite, au fost în anii de activitate alegerea multor clienți, care au rămas de altfel fideli acestui furnizor.

O dată cu apariția de noi soluții și în același timp, noi pretenții din partea clienților, mai ales a celor cu site-uri și aplicații web mari, Hostgate și-a înnoit fiecare aspect în mod constant astfel încât aceștia să aibă la dispoziție cele mai bune opțiuni. Astfel, ei au posibilitatea de a oferi servii de hosting pentru orice tip de domeniu și aplicație web, atât cele foarte mici cât si cele de dimensiuni foarte mari și extrem de complexe.

Unul dintre marile beneficii aduse de toate pachetele lor este găzduirea pe suport SSD, un spațiu de stocare rapid și eficient în transferul de date și nu numai. De asemenea, certificatele SSL sunt gratuite pentru fiecare domeniu înregistrat la ei, firma oferind și acest serviciu, printre multe altele. În ceea ce privește domeniile, clienții pot alege dintre opțiuni de baza precum cPanel, Litespeed sau CloudlinuxOS prin care să își poată manageria ușor și rapid site-ul, fie că este vorba despre un simplu blog, un site de prezentare sau chiar un magazin online.

Prin faptul că această firma de hosting le oferă tuturor clienților posibilitatea de a testa gratuit orice serviciu Hostgate înainte ca aceștia să facă o alegere definitivă este un mare plus față de alți competitori din domeniu, clineții având garanția că vor primi exact ceea ce le este promis. De asemenea, chiar și dacă este vorba despre un client ce doreste să migreze de la un alt furnizor către Hostgate, poate face asta complet gratuit și într-un timp foarte scurt, fără downtime și alte aspecte negative.

Firma este un furnizor primar de servicii de găzduire web așa că la serviciile acestea pot apela și cei ce doresc să activeze ca reselleri, adică să închirieze un anumit spațiu sau mai multe pachete pe care apoi să le ofere mai departe spre alți clienți. Așadar, există o multitudine de servicii pe care o persoană le poate obține aici, încă de la crearea unui site și până la dezvoltarea sa în direcția dorită.