Alege un simbol îngeresc şi află ce mesaj spiritual se află în spatele lui

Priveste cu atentie imaginea de mai sus. Care dintre simbolurile ingeresti te atrage cel mai mult? Dupa ce ai facut alegerea mergi in dreptul lui si vezi care este mesajul spiritual pentru tine. 

18 sept. 2017, 20:48
Alege un simbol îngeresc şi află ce mesaj spiritual se află în spatele lui
  • Theth – Durere
  • Cand in viata ta isi fac aparitia anxietatea si indoiala aminteste-ti ca iti poti controla gandurile negative. Poate ca ai impresia ca sunt asemeni unor demoni care au propria lor viata insa tu ii poti impune vointa asupra lor. Momentele dificile sunt cele care te ajuta sa faci progrese spirituale remarcabile. Suntem testati adesea si devenim mai puternici. Asadar sa spunem, „Ma confruntit cu mai multe probleme insa voi reusi sa rezolv totul!”. Si nu uita, demonii dispar in fata unui ras din toata inima. 

  1. Beth – Creuzet

Ti s-a oferit o cupa cu enegrgie Divina. Este un dar de sanatate si putere. Potirul cu dragoste Divina vindeca sufletul si corpul si iti sta la dispozitie tot timpul. Chiar si in momentele negre lumina se gaseste la indemana ta. Poti cere aceste daruri de dragoste si lumina de fiecare data cand meditezi si te vei simti revigorat peste zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.