ALEGERI 2014. Cui dă voturile ELENA UDREA? Şedinţă PMP, la Snagov pentru a discuta despre turul II

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Conducerea PMP va avea, vineri, începând cu ora 16.00, o şedinţă la Snagov, pentru a discuta poziţia partidului faţă de turul II al prezidenţialelor. A doua zi după primul tur, Elena Udrea spunea că nu va negocia nimic pentru turul al doilea, dar PMP ar putea avea un punct de vedere legat de finalişti. De atunci, Udrea nu a mai zis nimic şi nici Traian Băsescu nu a ieşit cu vreo declaraţie. Elena Udrea a obţinut în primul tur 5,20% din voturi.

07 nov. 2014, 09:38
ALEGERI 2014. Cui dă voturile ELENA UDREA? Şedinţă PMP, la Snagov pentru a discuta despre turul II

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. PMP-iştii de la centru şi liderii judeţenii se reunesc într-o şedinţă a Consiliului Naţional al PMP în care se va face o analiză a rezultatelor obţinute de partid în primul tur al alegerilor prezidenţiale şi se va lua o decizie privind poziţia partidului pentru turul al doilea din 16 noiembrie, în care se vor confrunta Victor Ponta şi Klaus Iohannis. 

„Ne întâlnim să vedem ce am făcut, cum stăm, ce facem în continuare, şi în turul al doilea, şi după. Va fi o analiză a rezultatelor, poziţionarea pentru turul al doilea, respectiv ce facem după alegeri”, a declarat secretarul general al PMP, Cristian Petrescu, pentru Agerpres.

Întrebat dacă, în cadrul reuniunii, se va lua o decizie în privinţa susţinerii pentru unul dintre candidaţii rămaşi în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni, Petrescu a spus: ‘Tot ce se poate’.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a anunţat o conferinţă de presă pentru vineri, de la 18,30, la Snagov.

REZULTATE ALEGERI 2014. Unul dintre liderii judeţeni ai PMP declara însă, cu o zi înainte de şedinţa partidului, că el va vota Victor Ponta în turul al doilea. 

Preşedintele organizaţiei judeţene a PMP Giurgiu, deputatul Marin Anton, spunea astfel joi că a abandonat ideea că dreapta va câştiga preşedinţia României şi, potrivit opiniagiurgiu.ro, el îl va vota pe Victor Ponta.

„Desi, in mod natural, PMP ar trebui sa voteze cu Iohannis, voi vota cu Victor Ponta. De „dragul” lui Vasile Mustatea, al lui Catalin Corbea si al lui Badalau. Acesta este trendul in judetul Giurgiu. In plus, mai repede pot sta de vorba cu Niculae Badalau si cu Nicolae Barbu, decat cu Vasile Mustatea„, a spus Anton.

REZULTATE ALEGERI 2014. Liderul PMP Giurgiu, Marin Anton, va vota VICTOR PONTA în turul II

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Liderul PMP Elena Udrea a declarat, luni seară, că nu va negocia nimic pentru turul II al prezidenţialelor, dar PMP ar putea avea în perioada următoare un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie.

„Nu vom negocia nimic. Nu am intrat în competiţia aceasta pentru a negocia ceva în turul doi. Eu nu cred că electoratul este unul de buzunar pe care-l iei şi-l muţi aşa cum vrei tu. Le mulţumesc oamenilor care au votat cu mine şi, din respect pentru ei, nu cred că un electoral se poate negocia şi nici nu intenţionez să fac lucrul acesta, dar aş putea avea o opinie, PMP ar putea avea un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie, însă dacă se va întâmpla aşa vom stabili în perioada următoare”, a precizat Elena Udrea.