ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Politicienii spun lucruri trăsnite. TOP 10 declaraţii VIRALE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. În goana după voturi, dar şi după imagine, politicienii apelează la specialişti în marketing şi comunicare. De multe ori însă, nici măcar aceştia nu-i pot împiedica pe oamnii politici să fie penibili.

10 dec. 2016, 08:20
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Politicienii spun lucruri trăsnite. TOP 10 declaraţii VIRALE

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Politicienii de top nu sunt nici ei excluşi de pe lista declaraţiilor trăsnite. Gafele lor au devenit imediat virale, unii dintre ei ei fiind mai cunoscuţi pentru ceea ce au spus decât pentru ceea ce au făcut.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Iată un TOP 10 al celor mai trăsnite și penibile declarații ale politicienilor din România

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 10. Liviu Dragnea: „Victor Ponta e un caz special”. Liderul PSD l-a numit pe Victor Ponta caz special după ce a subliniat că pe listele PSD vor fi cu siguranță persoane cu dizabilități.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 9. Daniel Barbu: „Meseria de politician este grea și foarte puțină lume știe de fapt ce faceți cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea și sâmbetele și duminicile. E o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. E mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”. Declaraţia a stârnit furia militarilor români din teatrele de operaţiuni.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 8. Valeriu Zgonea: „Dacă ei vor să ridice acolo steagul cu care au plecat cu colegul meu, Mihai Viteazul, acum câteva sute de ani să cucerească nişte drepturi împotriva ungurilor, pe mine nu mă deranjează”. La scurt timp după ce s-a făcut coleg cu Mihai Viteazu, Valeriu Zgonea a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie în care îl întruchipa pe Zorro.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 7. Alina Gorghiu: „Este un scor într-adevăr fără precedent după 1990 încoace, este cel mai bun scor al PNL”. Discursul co-președintelui PNL a venit după alegerile locale din vară, la care rezultatul PNL la nivel de București a fost catastrofal.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 6. Klaus Iohannis: „Urmăresc cu atenție și îngrijorare…”. Expresia a devenit deja marcă înregistrată a preşedintelui României. Repetarea la nesfârșit a unei replici care indică inacţiune irită electoratul și îi aduce pierdere de imagine.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 5. Traian Băsescu: „Iarna nu-i ca vara”. Expresia lansată de fostul preşedinte al României are peste 15 ani. Băsescu se referea la pregătirea pentru iarnă din postura de primar general al Capitalei.â

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 4. Adrian Năstase: „Cineva voia să vină, la un moment dat, să îmi numere găinile. Eu i-am sugerat mai bine să vină să-mi numere ouăle”. Se întâmpla în 2003, când fostul premier se adresa opoziției în Parlamentul României.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 3. Ioan Rus: „România are trei milioane de oameni din forța activă în occident, dintre care un milion fierari-betoniști, zidari, lucrează prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii astia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”. După aceste declaraţii, Ioan Rus a demisionat din fucţia de ministru de Interne.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 2. Andreea Paul: „Numai familia mea şi cu mine ştim câte sacrificii am făcut pentru a mă dedica politicii, adică comunităţii. Pe fetiţa mea am născut-o sâmbătă, aşadar în weekend, ca să nu pierd nicio zi de muncă”. Declarația a devenit virală și o sursă de a a face haz, iar mesajul ei s-a dispersat complet.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 1. Mircea Geoană: „Mihaela, dragostea mea…”. Asta este poate cea mai cunoscută expresie din politică. Mircea Geoană a rostit-o imediat după închiderea urnelor, în 2009, când sondajele îl dădeau câştigător al alegerilor prezidenţiale. A doua zi, după ce au fost numărate şi voturile din diasporă, preşedinte a devenit Traian Băsescu.