ALEGERI 2019: Dragnea, răspunsul la întrebarea care i-a fost pusă de 1.450.000 de ori

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică, referitor la desemnarea unui candidat comun pentru alegerile prezidenţiale, că nu s-a discutat oficial în coaliţie, dar el şi Călin Popescu Tăriceanu au stabilit încă din toamnă că ar fi cea mai bună variantă.

10 mart. 2019, 14:23
ALEGERI 2019: Dragnea, răspunsul la întrebarea care i-a fost pusă de 1.450.000 de ori

„Nu s-a discutat în coaliţie în mod oficial, dar vreau să vă spun că eu şi domnul Tăriceanu am discutat încă din toamnă că cea mai bună variantă ar fi ca coaliţia noastră să aibă un singur candidat şi în continuare avem aceeaşi părere. Urmează ca după europarlamentare să şi facem propunerea în cadrul coalitiei”, a declarat, duminică, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă el va fi acel candidat, Dragnea a spus: „Am răspuns la întrebarea asta de 1.450.000 de ori şi anume că după europarlamentare o să anunţăm candidatul unic. Sper să găsim un punct de vedere comun PSD şi ALDE”.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, sâmbătă, că a convenit cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ca după alegerile europarlamentare să prezinte împreună un candidat comun la alegerile prezidenţiale, care să fie susţinut de coaliţie.