ALEGERI 2019: Miting PSD la Craiova pe 12 aprilie

Social-democrații vor organiza un amplu miting de campanie, locația aleasă fiind municipiul Craiova, un fief electoral al PSD.

04 apr. 2019, 12:23
ALEGERI 2019: Miting PSD la Craiova pe 12 aprilie

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: Liderul PSD Liviu Dragnea le-a spus jurnaliștilor, joi, într-o discuție informală, că mitingul ar putea să aibă loc vinerea viitoare, pe 12 aprilie.

Organizațiile județene PSD au fost sfătuite să organizeze mitinguri de campanie pentru europarlamentare.

Liderul PSD Dolj, Claudiu Manda, spunea la depunerea semnăturilor pentru alegeri, că urmează un miting la Craiova.

„Din estimările pe care le am, înţeleg că se va face un miting la Craiova, din estimările pe care le avem noi o să fie undeva de vreo 10,000 de oameni”, a zis Manda.

Candidații PSD la alegerile europarlamentare și miniștrii vor participa la mitingurile pe care partidul le va organiza în țară în campania electorală, a afirmat zilele trecute secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, precizând că, probabil, va avea loc un miting și în Capitală. O altă direcție a campaniei PSD este prezența în mediul online, „de sus şi până jos, până la activistul de partid din zona rurală”. Codrin Ștefănescu susține că în jur de 537.000 de membri de partid au conturi pe reţelele de socializare.

„Urmează să ne deplasăm în teritoriu, să ne ocupăm de caravane, de mitinguri şi o să vă anunţăm săptămâna viitoare cam cum vor fi organizate mitinguri la nivel judeţean, pe fiecare judeţ, cine va participa”, a declarat secretarul general al PSD.