ALEGERI 2020. PPU nu face alianţe pentru parlamentare

Candidații PPU (social-liberal) vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice, anunţă într-un comunicat. 

16 sept. 2020, 08:13
ALEGERI 2020. PPU nu face alianţe pentru parlamentare

Referitor la informațiile privind anumite negocieri pentru alegerile parlamentare, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) precizează că, pentru moment, principala prioritate politică a partidului o reprezintă alegerile locale.

Respingând orice înțelegeri netransparente, umaniștii își susțin necondiționat proprii candidați, având deplina încredere în capacitatea lor de a oferi soluții concrete și eficiente pentru problemele cu care se confruntă comunitățile locale.

Totodată, precizăm că strategia PPU (social-liberal) pentru alegerile parlamentare va fi definitivată în forurile de conducere ale partidului, în prima decadă a lunii octombrie, asumând două repere esențiale:

1. criteriile de promovare pe listele de candidați sunt competența profesională dovedită și capacitatea de a genera soluții pentru problemele cu care se confruntă largi categorii sociale.

2. candidații PPU (social-liberal) vor candida exclusiv pe listele propriului partid, refuzând orice formă de compromisuri politice.

Asumând valorile identitare – DEMNITATE, ONOARE, CURAJ – și principiile doctrinei umaniste social-liberale, de centru dreapta, PPU (social-liberal) susține necondiționat interesele clasei de mijloc, precum și necesitatea de a combate ferm orice formă de abuz de putere împotriva cetățenilor.