Alegeri europarlamentare 2019. Iisus Hristos, folosit în campania electorală: „Ieşiţi la vot pe 26 mai!” VIDEO

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a început şi se va încheia în 25 mai, la ora 7.00. În cursa electorală sunt înscrişi trei candidaţi independenţi şi 13 partide şi alianţe.

02 mai 2019, 11:38
Alegeri europarlamentare 2019. Iisus Hristos, folosit în campania electorală: „Ieşiţi la vot pe 26 mai!” VIDEO

Alegeri europarlamentare 2019. Pe Youtube, la categoria noutăți virale, a apărut un videoclip de un minut și 24 de secunde intitulat: „Iisus Hristos mesaj pentru români – Ieșiți la vot pe 26 mai!”. Clipul a fost încărcat în urmă cu două zile și a strâns câteva sute de vizualizări.

„Salutare, români! Sunt Eu, Domnul și Mântuitorul vostru, Iisus Hristos. Acum că Paștele a trecut și ați sărbătorit Învierea Mea, am un mesaj special doar pentru voi! Dacă vreți o țară mai bună, cu un sistem de învățământ mai bun, spitale mai curate, drumuri mai bune, o economie mai puternică și mai puțină corupție…Nu vă rugați la mine pentru asta! Eu nu vă pot salva! Doar voi vă puteți salva țara! Ieșiți la vot! Pe 26 mai! Aceasta este șansa voastră. Țineți minte: nu toți politicienii sunt corupți. Lupta nu e pierdută! Încă puteți câștiga! Aveți credință! Votați pentru viitorul copiilor voștri. 26 mai #muiepsd”, este mesajul transmis pe canalul Youtube.