ALEGERI FRF 2018. Ionuţ Lupescu: Actuala conducere a FRF şi-ar dori să câştige la masa verde, nu pe teren

Ionuţ Lupescu a oferit prima reacţie după decizia Curţii de Apel, care obligă MTS la emiterea avizului pentru modificările aduse Statutului FRF. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.  

02 mart. 2018, 14:18
ALEGERI FRF 2018. Ionuţ Lupescu: Actuala conducere a FRF şi-ar dori să câştige la masa verde, nu pe teren

”Aşteptăm, în primul rând, decizia instanţei. Oricare va fi decizia, aceasta nu este definitivă, dacă MTS va face recurs. În orice situaţie, există soluţii. Îi asigur pe toţi membrii afiliaţi şi publicul larg că voi candida pentru preşedinţia FRF, în ciuda încercărilor procedurale disperate ale Federaţiei de a mă împiedica să fiu pe buletinele de vot, pe 18 aprilie. Actuala conducere a FRF şi-ar dori să câştige la masa verde, nu pe teren. Este singurul mod în care poate câstiga alegerile, lucru care nu se va întâmpla. Competiţia se va disputa pe teren şi voi fi acolo”, a declarat Ionuţ Lupescu, în exclusivitate pentru MEDIAFAX

Dacă noul statut al FRF ar fi intrat în vigoare până la data alegerilor, Ionuţ Lupescu nu ar fi putut candida, deoarece nu a activat în ultimii cinci ani în nicio structură din fotbalul românesc.