ALEGERI FRF: Decizie neaşteptată luată de Vasile Avram. Culoar pentru Gică Popescu

ALEGERI FRF: Vasile Avram, Burleanu și Chivorchian s-au întâlnit într-un hotel din București, pentru a crea o alianță contra lui Gică Popescu. Stratagema se practică peste tot, dar aici a fost viciată de intenția lui Avram de a renunța la candidatură, dacă i se promite postul de șef al Comisiei Centrale a Arbitrilor

14 ian. 2014, 09:31
ALEGERI FRF: Decizie neaşteptată luată de Vasile Avram. Culoar pentru Gică Popescu

ALEGERI FRF 2014: Lupta pentru postul lăsat liber de Mircea Sandu este în plină desfășurare, iar evenimentele se precipită cu fiecare zi care ne apropie de 5 martie, data alegerilor. Acum circa o săptămână, Răzvan Burleanu, unul dintre candidații la președinția FRF, a recunoscut că s-a întâlnit, la hotelul Marriott, cu doi dintre cei care i se opun lui Popescu. Este vorba despre Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian. „Da, confirm că (…) a avut loc această întâlnire şi nu mă ascund. Singurul obiectiv a fost acela de a ne cunoaşte, fiind prima întâlnire, şi am dorit ca fiecare să ştim cum ne situăm în această confruntare electorală. Sunt foarte sincer şi vă spun că nu am discutat despre o coaliţie, dar dacă ceilalţi se vor retrage şi mă vor susţine mă voi bucura, mai ales că în momentul de faţă am cele mai mari şanse!”, a declarat în ziua întâlnirii Răzvan Burleanu, pentru postul de radio sportfm. 

AVRAM are alte obiective

Cel care pune sub semnul întrebării întâlnirea celor trei este Vasile Avram, fost șef al CCA acum trei ani. Conform unor surse credibile, citate de ziuanews.ro, acesta a spus la masă că este dispus să renunțe la candidatură dacă i se promite postul de șef al arbitrilor. Chivorchian, care nu și-a depus, încă, oficial candidatura, a spus și el că i-ar conveni postul de secretar general al FRF, în cazul în care Burleanu ar câștiga alegerile. 

ALEGERI FRF 2014: Ce face Andone?

Mai mult ca posibil, cel mai tare adversar al lui Popescu pentru șefia FRF încă nu a intrat oficial în cursă. Este vorba despre Ioan Andone, care ar focaliza mult mai convingător animozitățile care îl vizează pe Gică Popescu. Experimentat, puternic și cu multe relații în absolut toate mediile, dinamovistul așteaptă confirmarea unor garanții pentru a face pasul într-o luptă în care nu are decât de câștigat. Mircea Sandu nu agreează ideea venirii unui antrenor în funcția de președinte al FRF. „Dacă Andone câștigă și apoi primește o ofertă bună, să antreneze în străinătate, artunci ce facem? Rămânem fără șef la federație?” a spus Mircea Sandu.