ALEGERI FRF: Oracolul din Bălceşti ştie urmaşul lui Mircea Sandu. Teorie surprinzătoare

ALEGERI FRF: "Dupa parerea mea, nu Gica Popescu i-a ales pe cei din FRF sa-l sprijine, ci vechii slujbasi l-au ales pe Gica sa devina sef", scrie Dumitru Dragomir, pe noul său site, oracoluldelabalcesti.ro

03 mart. 2014, 13:40
ALEGERI FRF: Oracolul din Bălceşti ştie urmaşul lui Mircea Sandu. Teorie surprinzătoare

ALEGERI FRF: „Toate alegerile organizate de FRF in ultimii 24 de ani s-au facut stiindu-se castigatorul cu cel putin douasprezece luni inainte. Mircea Sandu, care a fost, este si va fi un presedinte de succes, de multe ori nici nu a stiut cum a fost ales. FRF are in componenta Asociatiile Judetene, micile cluburi private  si cele scolare, ligile a 2-a si a 3-a precum si Liga profesionista, asa ca prin angajatii sai poate coordona, conduce si ordona subalternilor sai ce si cum sa voteze! Bela Kassai, criticat foarte multa lume si despre care se vorbeste extrem de urat in mass media, este un organizator de isprava si cu o infleunta mai mare chiar decat a lui Mircea Sandu. Cine-l are de partea lui, acela castiga sigur alegerile.

Dupa parerea mea, nu Gica Popescu i-a ales pe cei din FRF sa-l sprijine, ci vechii slujbasi l-au ales pe Gica sa devina sef.

Simbioza a fost pregatita cu mult timp inainte, asigurandu-se si  influenta politica la cel mai inalt nivel guvernamental. Sa dea Dumnezeu ca aranjamentele sa dea roade si fotbalul romanesc sa mearga mai bine, desi pana acum promisiunile nu au lipsit! De la Lina Ciobanu pana la actualul ministru toti au promis lucruri marete pentru sport si niciunul nu a facut nimic in afara de Crin Antonescu, in scurta perioada in care a functionat ca ministru al sportului. Fara facilitati, sportul va muri incet dar sigur. Cu Gica Popescu presedinte, numit si ales, fotbalul ar trebui sa beneficieze de ajutorul pe care noul sef l-ar avea, dar si pe influenta majora a FRF. Legislatia noua, promisa de catre politicieni, ar trebui sa duca la performantele nemaiintalnite promise de cel numit si ales”, scrie Dragomir.

Ca om trecut prin numeroase alegeri, dintre care doar ultima nu a avut rezultatul scontat, Oracolul are toate argumentele pentru a oferi cifre foarte aproape de realitate:

 

Gica Popescu
  Minim Maxim
Performanta si influenta personala 15 25
Aranjamente si influente politice 90 120
Aranjamente si influente FRF 50 70
Total 165 215

Ce punctaje au ceilalţi candidaţi, pe oracoluldelabalcesti.ro.