Alegeri în Republica Moldova: Maia Sandu va refuza orice dialog cu noul preşedinte, socialistul Igor Dodon

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, va refuza orice propunere de dialog venită din partea socialistului Igor Dodon, declarat câștigător al scrutinului prezidențial de duminică.

14 nov. 2016, 14:17
Alegeri în Republica Moldova: Maia Sandu va refuza orice dialog cu noul preşedinte, socialistul Igor Dodon

„Nu am ce să discut cu el și cred că el este foarte ocupat. A promis să schimbe Istoria românilor, a promis să se ocupe de peste 20 de procente din cetățenii Republici Moldova pe care îi consideră trădători, să se ocupe de minoritățile sexuale. Cred că este foarte ocupat. Își lăsăm să își îndeplinească angajamentele”, a declarat, luni, într-o conferință de presă, Maia Sandu.

Reacția vine după ce Dodon ar fi declarat presei din Republica Moldova că își dorește un dialog cu Maia Sandu, în condițiile în care jumătate dintre cetățeni au votat cu el, iar jumătate cu contracandidata sa.

De altfel, candidata PAS a menționat că îi respectă pe alegătorii socialistului Igor Dodon, care a câștigat alegerile prezidențiale de duminică, însă i-a avertizat pe aceștia că „timpul va demonstra care sunt adevăratele intenții ale acestui om”.

„Respect oamenii care l-au votat pe oponentul meu. Știu că și ei își doresc să trăiască într-o țară mai bun, dar timpul va demonstra care sunt adevăratele intenții ale acestui om. Trebuie să înțelegem cu toții că nu putem trăi mai bine într-o țară prinsă în capcana corupției”, a precizat Sandu.