Alegeri în SUA: Donald Trump a primit o grea lovitură: La aşa ceva nu s-a aşteptat

Candidatul republican aflat în cursa pentru Casa Albă, miliardarul Donald Trump, a primit o grea lovitură, la care nu se aştepta. Managerul lui de campanie l-a anunţat că demisionează.

20 iun. 2016, 14:59
Alegeri în SUA: Donald Trump a primit o grea lovitură: La aşa ceva nu s-a aşteptat

Managerul de campanie al lui Trump, Corey Lewandowski, l-a anunţat pe miliardarul american care s-a lansat în cursa pentru Casa Albă că de misionează din funcţia de coducere a campaniei sale electorale.

O purtătoare de cuvânt a declarat oficial că Lewandovski „nu va mai lucra pentru campania” lui Trump şi a mai spus că echipa pe care acesta a condus-o îi este recunoscătoare „pentru munca lui susţinută şi dedicată” în întregime acestui scop, potrivit bbc.com.

Citeşte şi Donald Trump, cucerit de o japoneză. Ce face tânăra pentru ca miliardarul american să ajungă preşedintele SUA VIDEO

Cu toate acestea, presa americană scrie că adevăratul motiv pentru care Lewandowski a demisionat din postul de şef de campanie a lui Trump nu este clar încă. Publicaţia New York Times afirmă că această campanie avea în vedere unele ajustări la cerinţele generale ale campaniei. 

Anunţul demisiei şefului de campanie a candidatului republican intervine pe un fondul unei rezistenţe puternice din partea „seniorilor” partidului său  la tonul strident folosit adesea de Trump în campania din alegerile primare, precum şi modului dur în care candidatul a abordat politica imigraţiei.