ALEGERI LPF. Dumitru Dragomir: Am auzit că Gino Iorgulescu se va întâlni cu anumiţi preşedinţi la o masă

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că a auzit că Gino Iorgulescu, contracandidatul său la alagerile pentru şefia ligii, se întâlneşte miercuri seară cu mai mulţi preşedinţi de club din Liga I, la o masă.

13 nov. 2013, 17:52
ALEGERI LPF. Dumitru Dragomir: Am auzit că Gino Iorgulescu se va întâlni cu anumiţi preşedinţi la o masă

„Am auzit de o întâlnire, miercuri seara, a lui Gino Iorgulescu, cu anumiţi preşedinţi. Îi sună înnebunitor şi i-a chemat la o masă. Dacă el crede că poate să-i corupă cu o masă… Eu nu am făcut aşa ceva. El a luat exemplul federaţiei din anii trecuţi, dar eu nu fac aşa ceva. Eu mă bazez pe seriozitatea patronilor. Mi-am făcut şi eu un pic de lobby. Eu nu i-am invitat nici pe la crâşme, nici pe la hoteluri. El de dimineaţă asta face, pe mine nu m-a interesat. Sunt prietenii lui şi doi-trei politicieni mai mici. Mai găseşti unul-doi trădători ameţiţi sau ameţit politic sau ameţit într-un fel. Sunt cazuri, dar nu sunt suficienţi”, a spus Dumitru Dragomir, la DigiSport, citat de Mediafax.

Citeşte şi ALEGERI LPF. Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu au şanse egale la preşedinţia Ligii

Dumitru Dragomir a afirmat că Steaua nu îl va vota la alegerile pentru preşedinţia LPF, precizând că este bucuros de decizia grupării campioane deoarece aşa are mai multe şanse să câştige. „E bine dacă nu mă votează Steaua, pentru că eu câştig patru-cinci voturi dacă nu mă votează Steaua. O să spun mai multe după alegeri de ce nu mă susţine Steaua. Mai sunt şi multe lucruri pe care o să le spun la timpul respectiv. Ştiam că nu mă susţine şi îmi doream să nu mă voteze. E o dezamăgire, dar nu m-a avut la suflet nici când jucam table„, a completat Dragomir, care este convins că Mircea Sandu nu va susţine niciun candidat la alegerile de joi.

Întrebat dacă va putea dormi în noaptea dinaintea alegerilor, Dragomir a răspuns: „Nu cred că voi dormi la noapte, pentru că oricât sunt de gură mare, pun multă pasiune pentru tot ce fac în viaţă„.

Dumitru Dragomir a mai spus că va propune preşedinţilor de club reducerea numărului de echipe în prima ligă, de la 18 la 16, modificarea urmând să se aplice peste două sezoane. „Voi veni cu propunere de 16 echipe pe viitorii ani. De la anul anunţ şi după aceea„, a explicat Dragomir.

Dumitru Dragomir şi fostul preşedinte al FC Naţional, Gino Iorgulescu, candidează la alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în cadrul scrutinului programat joi, de la ora 11.00.

Actualul şef al LPF a fost reales la 16 noiembrie 2009. El este preşedintele LPF din 1996, fiind reales în această funcţie în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, şi în noiembrie 2005.

Citeşte şi Bomba sexy care era să arunce în aer Liga I. Vezi cine i-a pus gând rău lui Mitică Dragomir FOTO