Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan, alături de PNL la lansarea sediului de campanie pentru parlamentare. Orban: PNL are capacitatea să învingă PSD

PNL va folosi în campania electorală fostul sediu de campanie utilizat de Nicuşor Dan la alegerile locale, cel situat în Magazinul Bucuresti din Centrul Vechi. În mod simbolic, Nicușor Dan i-a înmânat lui Orban cheile sediului de campanie.

12 nov. 2020, 12:20
Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan, alături de PNL la lansarea sediului de campanie pentru parlamentare. Orban: PNL are capacitatea să învingă PSD

Alegeri parlamentare 2020. Liberalii şi-au prezentat, joi, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, dar şi sediul de campanie pentru alegerile parlamentare.  La eveniment a participat şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan. Liberalii vor avea la dispoziție  infrastructura folosită de Nicușor Dan în campania electorală.

Liberalii vor folosi fostul sediul de campanie al lui Nicuşor Dan de la locale, închiriat în incinta Magazinului Bucureşti.

Nicuşor Dan a declarat că este „un sediu cu noroc, un sediu în care a colaborat foarte bine cu echipa PNL”. El a precizat că a ales acest sediu pentru că este „un loc simbolic” şi a urat succes echipei PNL la alegerile din 6 decembrie.

 

Ludovic Orban: PNL are capacitatea sa invinga PSD

Alegeri parlamentare 2020. „Multumesc pentru cheia simbolica pe care mi-ati dat-o si va garantez ca tot ceea ce le-ati promis bucureştenilor se va realiza. Aveti in guvern un partener serios, loial, care este gata să pună în practică toate proiectele pe care le inițiați pentru binele bucureștenilor. Mai avem un mic pas. Din pacate de un an de zile, tot ceea ce vrea sa facă guvernul este sabotat, modificat, denaturat de o majoritate PSD care isi bate joc de România si reprezinta cel mai mare inamic al României. PNL pune punct acestei dominații PSD în Parlament, așa cum am demosntrat deja la alte alegeri. Noi avem capacitatea să formăm o majoritate care să țină pe tușă opt ani PSD. PNL are capacitatea sa invinga PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a mai spus că „inamicul nostru principal nu e PSD, nu e Covid-19, este sărăcia” şi de aceea pentru perioada următoare „obiectivele pe care vrem sa le punem in practica sunt foarte ambitioase, vrem sa dam dreptul la o viata decenta fiecarui roman, dar acest lucru nu se poate realiza decat printr-un efort comun”.

 

Alegeri parlamenare 2020. Orban: Pe 6 decembrie vor fi alegeri parlamentare. Nu mai lasati PSD la butoane

Nicuşor Dan, alături de PNL la lansarea sediului de campanie pentru parlamentare

„Le cer românilor sa nu asculte de PSD care nu vrea organizarea alegerilor si sa ramana la butoane. Pe 6 decembrie vor fi alegeri parlamentare, decisive pentru România. Veniţi la vot! În 2016, mulţi au crezut că nu sunt importante alegerile parlamentare şi absenţa de la vot a oamenilor buni a dus la crearea unui monstru care în trei ani de zile era să pună pe butuci România. Gândiţi-vă că este decisivă ziua de 6 decembrie, decisivă pentru ceea ce va urma. Nu mai lăsaţi PSD-ul la butoane. Veniţi în număr mare la vot şi votaţi PNL sau alte formaţiuni democratice, proeuropene, înclinate spre reformă astfel încât să formăm o majoritate parlamentară solidă, care să ne permită, cu adevărat, să  readucem România pe drumul ce bun şi să transformăm România într-o ţară de care să fim mândri”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, anunţ de ultimă oră despre alegerile din 6 decembrie 2020. „Asta îşi doresc acum românii!”