ALEGERI PNL 2021. Scandal uriaş la Timişoara, unde se reia scrutinul

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara vor fi reluate, în 31 iulie, iar Raul Ambruş s-a înscris din nou pentru funcţia de preşedinte, după ce la conferinţa de alegeri din 3 iulie a avut loc un scandal între taberele celor doi candidaţi, din cauza delegaţilor prezenţi.

28 iul. 2021, 22:07
ALEGERI PNL 2021. Scandal uriaş la Timişoara, unde se reia scrutinul

ALEGERI PNL 2021. Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că a fost demis din funcţia de preşedinte al PNL Lugoj şi a afirmat că „PNL Timiş a arătat astăzi că desconsideră în primul rând comunitatea noastră”. „Faptul că ni s-au retras nişte funcţii politice, în contextul actual, ne onorează”, a susţinut el. Demiterea lui Buciu vine după ce acesta a anunţat că nu doreşte să organizeze alegeri la nivelul filialei.

Raul Ambruş, preşedintele ales al PNL Timişoara, organizaţie pentru care vor fi reluate alegerile în 31 iulie, atrage atenţia că 308 membri ai organizaţiei au fost scoşi de pe convocator pentru conferinţa de sâmbătă. Ambruş adaugă că PNL Timiş nu mai poate fi reprezentat la niciun nivel de actualul lider interimar, Alin Nica.

Scandal în PNL Timiș. Biroul Politic Local cere Biroului Politic Judeţean să nu valideze suspendarea unor membri
Golănia a ajuns la un alt nivel. 308 membri ai PNL Timişoara au fost scoşi de pe convocatorul alegerilor de sâmbătă, 31 iulie. Dragi colegi liberali, în ultima postare vă spuneam că PNL Timiş este luat captiv de o mână de oameni care nu au niciun fel de limită, nu respectă niciun fel de regulă şi care doresc cu orice preţ să îşi impună punctul de vedere, probabil iarăşi cu forţa, aşa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie. De asemenea, vă spuneam că am deja suficiente informaţii că din nou se fac ample epurări din listele cu membrii PNL Timişoara şi se pregăteşte fraudarea masivă a alegerilor. Iată că la nici două zile se confirmă fiecare cuvânt, însă ceea ce întâmplă depăşeşte orice imaginaţie”, a scris, pe Facebook, Raul Ambruş.

ALEGERI PNL 2021 Ambruş a afirmat că a primit convocatorul pentru alegerile de sâmbătă şi că lipsesc colegi. „Astăzi, am primit convocatorul pentru alegerile din 31 iulie şi am constatat că din 914 membri cu drept de vot, acelaşi număr ca la alegerile din 3 iulie, au fost scoşi 308 de colegi, adică pe lângă cei 170 scoşi şi în 3 iulie, de data aceasta au mai fost scoşi alţi 138 de colegi. Mai spun încă o dată că alegerile se organizează pe baza listei cu membri valabilă la 31.12.2020 şi în Regulamentul de organizare a alegerilor se specifică extrem de clar că este interzisă modificarea bazei de date cu membri. Mai mult, suspendările din partid sunt interzise. PNL Timiş nu mai poate fi reprezentat la niciun nivel de un asemenea preşedinte care nu are niciun fel de repere etice sau morale, care confundă Timişoara cu propria moşie. Suntem alături de primarul Lugojului, Claudiu Buciu, şi îi susţinem în totalitate decizia de a nu organiza alegeri municipale, deoarece Alin Nica trebuie oprit”, a susţinut Ambruş.

Preşedintele PNL Timiş îi aşteaptă pe USR-işti să semneze protocolul de colaborare: „Dominic Fritz l-a făcut mototol şi l-a aruncat”
 


loading...