ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis, întrebat ce hobby-uri are: Îmi plac trandafirii….

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, crede că va obţine un scor de 35% în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2 noiembrie, iar Victor Ponta "un pic mai mult, dar tot în zona de 30%". Iohannis a fost întrebat, într-un interviu pentru Agerpres, ce hobby-uri are şi cum se implică familia sa în campanie.

22 oct. 2014, 09:55
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Klaus Iohannis, întrebat ce hobby-uri are: Îmi plac trandafirii….

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Întrebat ce hobby-uri are Klaus Iohannis a răspuns: „Din ce în ce mai puţine. (…) Am rămas cu unul singur. Îmi plac trandafirii şi am trandafiri în curte şi când am un pic de timp mă ocup de ei. Nu am nicio culoare preferată la trandafiri.”

Klaus Iohannis a vorbit şi despre implicarea familiei în campania pentru prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Familia mea se implică total şi aici ar trebui să fac diferenţe. În primul rând familia mea este foarte mică, este soţia mea şi cu mine. Soţia mea mă susţine 100%, iar ceilalţi din familie mă susţin, de asemenea, 100%, fiecare în partea lui, mă sprijină, îmi dau mesaje de susţinere şi vorbesc cu oamenii şi încearcă să-i convingă, la rândul lor, să mă voteze”, a explicat Iohannis

Întrebat care este salariul mediu al unui profesor debutant, Iohannis a răspuns: „Al unui profesor debutant?! Asta putem să verificăm. Este…foarte aproape de salariul minim pe economie.”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Dintre cei 14 candidaţi, care este cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte?

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Pe de altă parte, Klaus Iohannis speră să obţină în primul tur al prezidenţialelor în jur de 30%.

Probabil voi obţine ceva optimal în jur de 35%, Victor Ponta probabil un pic mai mult, dar tot în zona de 30%„, a spus liberalul.

„Mă bazez pe toate voturile. Sigur, cred că din Ardeal voi avea un număr mare de voturi, dar sper să am voturi multe şi din Moldova, din Muntenia, Dobrogea, din Banat. Faptul că pentru mine au semnat în doar trei săptămâni, atât am avut la dispoziţie, peste 2.200.000 de alegători îmi arată că sunt foarte mulţi oameni care vor să mă susţină şi cred că mă vor susţine şi prin vot. Aşa în paranteză – acest număr de semnături de susţinere este cel mai mare număr de semnături obţinut vreodată pentru o candidatură la Preşedinţia României”, a adăugat Iohannis.