ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. NEGOCIERI PSD-PPDD pentru susţinerea lui Victor Ponta în turul II

Publicat: Miercuri, 05 Noiembrie 2014 13:44 // Actualizat: Miercuri, 05 Noiembrie 2014 15:18 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a întâlnit, miercuri, la sediul central al PSD, cu secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, pentru a discuta despre susţinerea pe care formaţiunea lui Dan Diaconescu ar putea să o acorde candidatului PSD, Victor Ponta, în turul secund al prezidenţialelor.

Foto: www.rstiri.ro

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Liviu Dragnea s-a întâlnit la sediul central al PSD cu secretarul general al PP-DD, Liviu Neagu, împreună cu care a stabilit acţiunile comune din perioada următoare, premergătoare alegerilor din 16 noiembrie.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Cui dă voturile Dan Diaconescu în finală

"Am avut o discuţie nu foarte lungă cu dl. Liviu Neagu, secretar general al PP-DD. Ne-am uitat împreună pe localităţile unde PP-DD a avut un scor important, şi am stabilit care sunt acţiunile comune pe care le vom face împreună cu liderii noştri locali, cu preşedinţii lor de filiale, pentru a merge cu un mesaj clar la votanţii PP-DD. Dacă ei vor lua această decizie, şi sperăm să ia această decizie (n.r. - un acord), sigur că noi am făcut o discuţie preliminară. Mie mi-ar veni foarte greu să cred că partidul poporului român îl va sprijini pe Klaus Iohannis. Eu sper, şi eu şi Victor Ponta sperăm lucrul ăsta, pentru că este vorba de un segment important din populaţia României, pe care noi vrem să o convingem că Victor Ponta este soluţia corectă. Ei au votat cu Dan Diaconescu, le respectăm soluţia iniţială, dar cred că Victor Ponta poate să reprezinte pentru ei o parte din obiectivele pe care şi le asumaseră, o parte din speranţele pe care le puseseră în Dan Diaconescu", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Dan Diaconescu a declarat, marți, că PPDD este deschis la dialog cu forțele politice pentru a decide pe cine va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale.

"Vom merge într-o direcție sau alta în funcție de interesele PPDD sau electorilor. Suntem deschiși la dialog. Nu pot tranzacționa voturile poporului, dar eu ca persoană mă voi prezenta la vot. Visez ca cei doi să aibă dezbateri televizate, sau măcar una pe care să o moderez eu și dacă s-ar putea să fie pe OTV, un post care sper să existe în perioada următoare", a afirmat Dan Diaconescu.

 

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 nov 16:33
Răspunde | Votează email 0 email
Lapusneanu
Mai DD, esti UN MARE CIOCOI!
05 nov 14:32
...al PPDD, Liviu Neagu, despre susţinerea pe care formaţiunea luui Dan Diaconescu ar putea să o acorde Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.7216
RON
24 Aug
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H