ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Românii din străinătate, la urne în 45 de secţii, la începerea votului în România

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Ministerul Afacerilor Externe din România a informat că, la ora la care începea votul în România, cetăţenii români din străinătate votau deja în 45 de secţii de votare deschise pe teritoriile respective.

02 nov. 2014, 07:19
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Românii din străinătate, la urne în 45 de secţii, la începerea votului în România

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: La începerea votului în România, la ora locală 7:00, duminică, cetăţenii români votau deja în 45 de secţii din afara ţării, a informat MAE român, iar simultan cu deschiderea secţiilor de votare în ţară, se deschiseseră 50 de secţii de vot în străinătate, a mai precizat MAE român.

Secţiile care s-au dechis pentru românii din străinătate până acum se află în Republica Moldova, Bulgaria, Turcia, Cipru, Grecia, israel, Finlanda, Lituania, Letonia, Ucraina, Africa de Sud, Egipt, Siria, Palestina, Iordania, Liban, Zimbawe, se precizează într-un comunicat al MAE român.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 în DIASPORA: Primele secţii de votare din străinătate s-au deschis. UNDE POŢI VOTA

Nu se semnalase niciun incident legat de desfăşurarea votului în străinătate, duminică dimineaţă, MAE român informând că toate secţiile din străinătate sunt pregătite pentru derularea în bune condiţii a procesului electoral şi că votul decurge în condiţii normale.