ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Tăriceanu: Sunt diferenţe majore între programul meu şi cel al lui Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul la funcţia de preşedinte Călin Popescu Tăriceanu, susţinut de Partidul Liberal Reformator (PLR), a declarat joi, la Râmnicu Vâlcea, că există diferenţe între programul său politic şi al premierului Victor Ponta, transmite Agerpres.

16 oct. 2014, 13:04
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Tăriceanu: Sunt diferenţe majore între programul meu şi cel al lui Ponta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  ‘Sunt diferenţe mari între programul meu şi al domnului Ponta. În primul rând, există o diferenţă ideologică, eu sunt liberal, de centru-dreapta, domnia sa este de centru-stânga. Eu am totuşi o experienţă în spate care nu este egalată cred de niciunul dintre contracandidaţi, nici de domnul Victor Ponta. Şi mai mult decât atât experienţa nu este o simplă carte de vizită pe care scrie că am fost prim-ministru şi atât. Eu am fost prim-ministru şi România în acea perioadă a realizat câteva lucruri importante. Nu am să fac acum o expunere exhaustivă a realizărilor, a reuşitelor pentru România, dar aderarea la UE nu cred că este un lucru minor, cred că este unul din cele două proiecte majore pe care le-a avut România după 1990, proiecte de ţară’, a precizat Tăriceanu.

Potrivit acestuia, un alt lucru important a fost legat de nivelul de creştere economică care a caracterizat acea perioadă şi de nivelul de trai al românilor, concretizat în creşteri de salarii, de pensii, investiţii.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  El a adăugat că îşi va ‘păstra gloanţele pentru turul II’.

‘Am şi eu strategia mea, îmi voi păstra gloanţele pentru turul II în care mă voi confrunta cu domnul Victor Ponta. Într-o dezbatere publică pe care sper să o am cu domnul prim-ministru Victor Ponta o să am posibilitatea să accentuez lucrurile care ne separă şi modul în care vedem fiecare România şi proiectul de ţară’, a mai spus fostul premier.