ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta: Băsescu a ieşit să-l ajute pe Iohannis

Victor Ponta a comentat declaraţia susţinută de Traian Băsescu, vineri seară, la Palatul Cotroceni, catalogând-o ca pe un gest disperat al unui om care speră că, prin Klaus Iohannis, va putea evita să ajungă după gratii, după încheierea mandatului de preşedinte.

14 nov. 2014, 19:04

Victor Ponta a precizat că discursul de „rămas bun” al lui Traian Băsescu a fost unul în tiparele obişnuite. „Vazand ca omul lui, Klaus Iohannis, a avut o prestatie foarte slaba, a fost total nepregatit si pierde alegerile, Traian Basescu nu a mai putut sta ascuns si a iesit sa-si apere candidatul. Declaratia din seara aceasta este ultima tentativa a Regimului Basescu de a se salva, utilizand aceleasi metode cu care ne-am obisnuit in ultimii 10 ani: minciuna, ura, dezinformare. Este semnificativ faptul ca am auzit in seara aceasta ultimul discurs prezidential al lui Traian Basescu. Asa se desparte Traian Basescu de poporul roman!”, a comentat Victor Ponta, pe Facebook.

Traian Băsescu cheamă la vot împotriva lui Ponta: Toţi băsiştii să iasă la vot VIDEO

„Din punctul de vedere al lui Klaus Iohannis insa, aceasta iesire a lui Basescu este devoalarea pactului intre cei doi – si a faptului ca Iohannis este continuatorul regimului Basescu. Traian Basescu isi doreste ca Iohannis sa castige alegerile! Traian Basescu isi doreste ca votul romanilor de peste doua zile sa fie invalidat! Isi doreste cu disperare sa faca la fel ca in 2012 si sa intoarca vointa romanilor”, a adăugat premierul.

TRAIAN BĂSESCU se implică în campania electorală. Mesajul preşedintelui pentru românii din străinătate

„Fac un apel la toti romanii de buna credinta sa iasa la vot pe 16 noiembrie. Ii asigur ca ce s-a intamplat in 2012, cand votul lor a fost ignorat de regimul Basescu, nu se va mai repeta! Romanii trebuie sa stie ca, daca vor iesi la vot, votul lor va conta”, a încheit candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale.

Victor Ponta îi dă replica lui Băsescu. Ce clip a postat pe Facebook după ce a fost numit din nou PISICUŢ