Alegeri prezidenţiale 2019. Cristian Tudor Popescu pune punctul pe i: Viorica Dăncilă este marele câştigător al zilei

Alegeri prezidenţiale 2019. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că marele câştigător al primului tur al alegerilor prezidenţiale este candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

10 nov. 2019, 20:44
Alegeri prezidenţiale 2019. Cristian Tudor Popescu pune punctul pe i: Viorica Dăncilă este marele câştigător al zilei

Rezultate de tip exit poll arată că Viorica Dăncilă va intra în turul doi cu Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu subliniază faptul că, datorită acestor rezultate, PSD ar putea obține o gură de oxigen, deoarece se va poziționa ca un adversar redutabil al lui Klaus Iohannis.

”Viorica Dăncilă, pentru că a intrat în turul 2. Nu avea alt obiectiv. În turul 2 va fi zdrobită de Klaus Iohannis, dar n-o mai interesează. În felul ăsta, partidul mai capătă o gură de oxigen. Rămâne cu destulă imagine de putere, nu? Adică noi ne batem cu Iohannis, nu alții. Rămâne cu destulă imagine de putere pentru opoziția pe care se pregătește să o facă. Dacă Viorica Dăncilă nu ar fi intrat în turul 2, atunci PSD intra pe un tobogan de pe care nu știu dacă mai ieșea. Acum, însă, are continuări.”  a spus CTP pentru Știrile Pro TV.

Citeşte şi: Exit poll SOCIOPOL. Klaus Iohannis – 42% Viorica Dăncilă – 18% Dan Barna – 16%

Discurs de înfrânt a lui Barna

”După discursul acesta de dres busuiocul al domnului Barna, care este un discurs de înfrânt, ne dăm seama cu toții, hai să ne gândim ce s-ar fi întâmplat dacă domnul Barna și USR-ul făceau 20 %, ca la europarlamentare. Acolo au făcut 21 %. Acum ar fi fost domnul Barna în turul 2, intra fluierând, pentru că în diaspora doamna Dăncilă va lua un număr infim.

Sper să-și tragă concluziile atât Barna cât și USr în legătură cu greșelile pe care le-au făcut între luna mai și luna noiembrie, de s-au dus de la 21 la 16. Să nu se amăgească, asta este o cifră bună, nici pe departe!” – a spus Cristian Tudor Popescu.