ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dăncilă îl acuză pe Iohannis că foloseşte Administraţia Prezidenţială în campania electorală

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să lămurească public dacă persoanele care vor participa la dezbaterea pe care o organizează au fost sunate de reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale. ”Este inacceptabil ca Preşedintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiţi de contribuabili pentru a organiza activităţi de natură electorală, adică în folos politic propriu”, susţine Dăncilă.

18 nov. 2019, 16:00
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dăncilă îl acuză pe Iohannis că foloseşte Administraţia Prezidenţială în campania electorală

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. „Am văzut astăzi în presă că mai mulţi dintre cei care au fost invitaţi la evenimentul candidatului PNL, Klaus Iohannis, au fost sunaţi de la Administraţia Prezidenţială. Preşedintele trebuie să lamurească urgent dacă este adevărată această informaţie şi, dacă da, de câte ori a folosit resurse ale Administraţiei Prezidenţiale în organizarea propriei campanii electorale”, a scris, luni, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Aceasta susţine că „este inacceptabil ca Preşedintele României să apeleze la fonduri bugetare sau la oameni plătiţi de contribuabili pentru a organiza activităţi de natură electorală, adică în folos politic propriu”.

„Aşteptăm aceste lămuriri din partea candidatului PNL”, a mai scris Dăncilă.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dăncilă: „Un lucru bun pentru România ar fi ca Iohannis să o voteze pe Dăncilă”