ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Elena Udrea a votat. „Sunt probabil singurul român care s-a întors în ţară, nu-mi doresc să plec”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Elena Udrea s-a prezentat la urne și a precizat că, deși a votat, nu are speranțe că lucrurile din România se vor schimba în bine într-un viitor apropiat, deoarece mulți dintre candidații la prezidențiale au ocupat funcții publice, iar rezultatele activității lor „sunt cele pe care le știm”.

10 nov. 2019, 10:55
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Elena Udrea a votat. „Sunt probabil singurul român care s-a întors în ţară, nu-mi doresc să plec”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. „Sunt, probabil, singurul român care s-a întors în România – sau printre puținii români. Eu nu-mi doresc să plec de aici, ca dovadă că am venit înapoi. Nu știu să vă spun dacă pe termen mediu – ca personal, dar și ca persoană care a fost în politcă și apropiată de cei care candidează prin faptul că le cunosc activitatea – nu știu dacă sunt mari șanse ca lucrurile să se schimbe pe termen mediu”, a declarat Elena Udrea, după ce şi-a exercitat dreptul de vot, la Corbeanca.

Citeşte şi EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Răsturnare de situaţie, REZULTATE SURPRIZĂ la ora 12, se schimbă ierarhia TOTAL

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. „Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile, într-un viitor scurt, se schimbă radical în bine. Pentru că suntem într-o conjuctură, în continuare, foarte complicată în România. Mulți dintre cei care candidează au fost deja în funcții publice și rezultatele sunt cele pe care le știm cu toții„, a mai spus Elena Udrea.

Udrea s-a întors din ţară la începutul lunii iulie, din Costa Rica, ţară unde fugise în octombrie 2018.