ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Mircea Diaconu, candidat la Preşedinţie, vrea interzicerea defrişărilor în România timp de 10 ani

Publicat: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 13:08 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 13:09 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019.  Mircea Diaconu, candidat la Președinție susținut de ALDE și Pro România, vrea ca defrişările să fie oprite în România şi propune un embargo de zece ani în privința tăierilor de păduri. 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019.  Mircea Diaconu susţine că îşi doreşte să pună capăt tăierilor de copaci pentru a opri jaful şi crima.

"Zece ani nu trebuie să se mai taie nimic în România. Suntem foarte mulţi cei care gândim aşa. Este o chestiune de organizare şi cred că trebuie să începem să înfăptuim. Să ne strângem şi să cerem autorităţilor. Şi noi vom muri câte puţin odată cu moartea pădurii", spune Mircea Diaconu într-un clip de prezentare. 

 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Mircea Diaconu propune un embargo de zece ani. 

"Dacă aceasta este paradisul şi averea noastră, şi cineva distruge aceste lucruri care sunt plămânul nostru, al tuturor, este o formă de atentat. Eu cred că cine ucide aşa ceva trebuie să fie judecat pentru crime împotriva umanităţii. Nu mai e joacă şi se pare că la noi, după ce au început să omoare şi oameni, nu numai copaci, se pare că mai există o singură măsură extremă: un embargo de tăieri de cel puţin 10 ani, să poată să-şi revină pădurea. Desigur, tăieri de siguranţă, tăieri de sănătate a pădurii şi lemne de foc, fără discuţie. Dar atât! Şi aceşti oameni care fac averi uriaşe netulburaţi de nimeni, de zeci de ani, în ţara noastră, de nicun DNA, de nici un fel şi care primesc nişte amenzi ridicole, simbolice şi care ucid plămânii noştri, ai tuturor... nu ştiu ce se va întâmpla cu ei, măcar să rămână fără banii ăia pentru care ucid", a continuat Diaconu.

Deși e susținut de două partide - ALDE și ProRomânia -, actorul Mircea Diaconu susţine că este apolitic.

"Sunt singurul independent cu ştate. Din 2014 am candidat independent, în Parlamentul European am activat ca independent", spunea Mircea Diaconu. 

Pe 25 august, în fața Ateneului Român, Mircea Diaconu și-a anunțat candidatura independentă la alegerile prezidențiale 2019. După ieşirea ALDE de la guvernare şi retragerea candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, s-a format o alianță electorală ALDE-Pro România în vederea susținerii candidaturii independente a lui Mircea Diaconu.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Un candidat promite că nu va călca în palatul Cotroceni dacă va câştiga

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 oct 16:35
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros... 2
creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final. Infiintarea Organizatiei Natiunilor.
Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de “agentur” ai “Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.
Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.
Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.
Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.
26 oct 15:15
Răspunde | Votează email 1 email
S-o ros...
Dupa ce "Gruparea" care conduce neoficial lumea a transmis ca "Familia" este cauza tuturor relelor, acesta dupa ce a mai spus si despre Religii (mai ales, despre Crestinism) ca sunt un Rau care trebuie neaparat eliminat, mai circula "zicerea" ca Natiunile au fost Cauza primelor 2 razboaie mondiale si, din aceasta cauza, trebuie si ele Distruse si infiintata, ca prim pas, SUE. S-a intalnit Hotul cu Prostul ?
Într-o presupusă scrisoare din anul 1871, pe care Albert Pike, Mare Maestru mason de grad 33, i-ar fi adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati, este expus planul ocult de instaurare a Noii Ordini Mondiale, prin trei războaie mondiale în urma cărora va fi instaurată domnia lui Lucifer la nivel global.
Adepţii acestei teorii susţin că scrisoarea s-ar afla la Biblioteca Britanică (British Library) din Londra, deşi reprezentanţii acesteia neagă faptul că acest lucru ar fi adevărat.
Iată presupusul pasaj din scrisoare care se descrie acest plan malefic:
Primul Război Mondial trebuie să fie declanşat cu scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea Ţarilor din Rusia și de a face această țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele cauzate de “agentur” (agenți) Illuminati între britanici și imperiile germanice vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile. Infiintarea Ligii Natiunilor.
Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa cre
1
EUR
4.8738
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H