HOROSCOP ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe cine au ales astrele, Cristina Demetrescu ştie ce candidat ajunge în turul II

Cristina Demetrescu a aflat ce le scrie în horoscop candidaților la alegerile prezidențiale. Cunoscutul astrolog a vorbit despre șansele celor înscriși în cursa spre Cotroceni pentru a ajunge în turul II. Primul tur va avea loc pe 10 noiembrie, iar cel de-al doilea tur se va disputa pe 24 noiembrie. Marele favorit este, din punct de vedere astrologic, președintele în funcție Klaus Iohannis.    

10 nov. 2019, 05:53
HOROSCOP ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe cine au ales astrele, Cristina Demetrescu ştie ce candidat ajunge în turul II

Ziua alegerilor va fi una cu mare noroc pentru președintele susținut de PNL, Klaus Iohannis. Acesta se va califica detașat în turul II, în opinia Cristinei Demetrescu. Demetrescu a precizat că Dăncilă va avea mari probleme să convingă lumea să o voteze pe 10 noiembrie.

În opinia cititorului în stele, Iohannis este președintele norocului. Pentru Viorica Dăncilă lucrurile nu arată tocmai bine, căci astrologic vorbind cea mai bună perioadă politică a șefei PSD a cam apus.

Klaus Iohannis e președintele norocului (zodia Gemeni), a avut noroc acum cinci ani, are noroc și acum. Al doilea om posibil care poate intra în turul doi este Dan Barna (născut în zodia Leu), în ciuda problemelor pe care le are acum, vorbim din punct de vedere astral. 10 noiembrie nu mi se pare favorabil Vioricai Dăncilă (Săgetător), e favorabil altor candidați, celor care nu vor intra în turul 2, dar vor lua un scor mai bun pentru imaginea partidului. Cariera ei politică mai sus de o anumita treaptă s-a încheiat”, a declarat astrologul la Realitatea TV

„Mircea Diaconu, nu sunt foarte convinsă, de exemplu din ce văd la dumnealui Capricorn, ca va avea un scor mai slab decât se așteaptă, deși partidul care îl propune poate să crescă în viitor”, a spus astrologul.