ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. VEDETELE votează. Cine a ales să voteze din Dubai. „În trecut, oameni ca noi au luptat pentru asta”

Vedetele sunt nerăbdătoare să îşi aleagă preşedintele! În calitate de cetăţeni români, acestea abia aşteaptă să se prezinte la urne şi să îşi exprime opţiunea de alegere a noului preşedinte. Fie că se află în ţară sau sunt plecate în străinătate din diverse motive, VIP-urile nu vor sări peste alegeri şi îşi vor face apariţia la secţiile de votare.

10 nov. 2019, 09:27

Andreea Marin declară că merge la vot din respect pentru oamenii care s-au luptat în trecut pentru a ne putea exercita acest drept şi pentru un viitor mai bun pentru generaţia tânără, scrie spynews.ro.

„A vota e un drept pe care îl avem pentru că, în trecut, oameni ca noi au luptat pentru asta. Din respect pentru aceștia, voi vota în primul rând, apoi pentru că vreau ca fiica mea să crească într-o țară mai bună!”, a declarat vedeta de televiziune.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Traian Băsescu: „E momentul pentru schimbul de generaţii. Generaţia mea şi-a făcut datoria”

Din acelaşi motiv va vota şi Cătălin Botezatu. Conform spuselor sale, acesta se va prezenta la vot astăzi.

„Dreptul la vot este unul fundamental! Pentru a evita să ne întrebăm de ce nu merg bine lucrurile în țara asta, trebuie să ieșim la vot, să ne exprimăm opțiunea. Tânăra generație va fi cea care, în viitorul apropiat, ne va conduce, este foarte important ca toată lumea să iasă la vot și în România să aibă schimbări. Și eu voi vota duminica aceasta!”, a mărturisit celebrul creator de modă, conform aceleiaşi surse.

Chiar dacă nu se află în ţară, Anamaria Prodan va vota în Dubai alături de soţul său, Laurenţiu Reghecampf.

„Sunt în Dubai de câteva zile, dar voi merge să votez. Votam și când eram acasă, de fiecare dată am mers, deci o să votez și de data asta. Mergem aici la Consulatul General al României la Dubai. Evident că o să meargă și Laurențiu cu mine. Votăm toți împreună. De ce votăm? Să se schimbe ceva în țară și să fie mai bine pentru copiii noștri, chiar dacă au trecut 30 de ani de la Revoluție și s-au promis atâtea, acum sper să se și facă”, a spus faimoasa impresară.

La fel este şi în cazul Monicăi Anghel. Deşi nu este momentan în Capitală, artista susţine că va merge la vot imediat cum aterizează în Bucureşti.

„Mă întorc duminică seara în țară, la ora 18.00 aterizez în București, așa că am să merg la vot acasă! Este dreptul meu, au murit oameni pentru ca noi să avem acest liber drept, măcar din respect pentru ei, în amintirea lor și cu gândul la ei să mergem să votăm!”, a povestit cântăreaţa, potrivit sursei menţionate.